- 3 Ağustos 2023
- 576
- 1.333
-
- Konu Sahibi duvarsaatii
Yani otobüs araba değil de bebek arabasına koyup kısa bir yürüyüş vs öneririm. Bebekler için tulum oluyor ondan giydirirsiniz.Selam hanımlar
Bebeğimin 40i çıktı bugün. Yalnız başıma bebeğimle çıkmak istiyorum artık. Ama cesaret edemiyorum.
Herhangi bir Destekcim yok.
Evde aşırı bunaldım. Artık bebeğimle gezmelere başlamak istiyorum
Araba var ehliyetim de var ama kullanmayı bilmiyorum çok.
O yuzden otobüsle gidecegim.
İlk etapta evimin önüne çıksam yeterli.
Puset, bebek arabasi ... bunları tek başına yapabilir miyim? Çok ağır geliyor bana ama sizler nasıl yaptınız ? Ayrıca ya üsutursem. ne giydirmeliyim?? Vs
Bu işlerin En ufak detaya kadar bilenler yardımcı olabilirse çoook mutlu olurum :)
ergo baby gibi markaların yenidoğan aparatı var kanguruda sorun olmuyor bu nedenle.Ben ilk 2.5 ay sling ile cikiyordum cunku bebek arabasinda durmuyordu. Slingi de cok sevdi hatta emziriyordum bile. Ama agirlastikca sling tasiyamaz oldu kanguruya gectik. Simdi 4.5 aylik neredeyse daha yeni yeni bebek arabasina alistirmaya calisiyorum… sadece yuruyus mesafesine yalniz cikiyorum. Bence siz de sling ile baslayin. 3 aya kadar kanguru onerilmiyor
Bebek arabasına koyup markete gidin yakınlarda. Hava alın gelin yavaş yavaş öğrenirsiniz nasıl çıkmaniz gerektiğini. Mesela benim büyük kızım kanguruyu çok severdi. Rahat rahat gezerdi. Küçük kızım asla girmedi kanguruya heryere bebek arabasıyla giderdik.Selam hanımlar
Bebeğimin 40i çıktı bugün. Yalnız başıma bebeğimle çıkmak istiyorum artık. Ama cesaret edemiyorum.
Puset, bebek arabasi ... bunları tek başına yapabilir miyim? Çok ağır geliyor bana ama sizler nasıl yaptınız ? Ayrıca ya üsutursem. ne giydirmeliyim?? Vs
Bu işlerin En ufak detaya kadar bilenler yardımcı olabilirse çoook mutlu olurum :)
Ben ilk 40 gün kadar annemin yanındaydım. Eve geldikten sonra tek başıma düzenli olarak çıkarmaya başladım. Bu kadar detaylı hiç düşünmedim ama. Çünkü işin içinden çıkamazsınız. Gideceğimiz yerlere hep yuruyerek gittim, o bebek arabasındaydi. Önceliğim temiz hava almasiydi. Ortalama 20-30 dakika yürüdüğümüz oldu böyle. Alışverişe gittik, kafeye gittik, birçok şey yaptık. Açıkçası o kadar küçükken çok daha kolay oluyor. Mama kullanıyorsa ona göre mama ve termosunuzu alın, meme emiyorsa emzirme önlüğunuzu alırsınız. Ya da sagarsiniz. Besleme yonteminize göre ayarlarsiniz. Yedek bez, ıslak mendil, alt açma örtüsü alırsınız bır de. Akışa bırakın derim. Toplu taşımada tamamen kişilerin vicdanına kalmış. Genelde yardım eden oluyor ama bebek arabasından rahatsiz olan da fok maalesef. O yüzden her şeyi sadece siz yapacakmış gibi hazırlıklı olun. Kesinlikle bu aylarda dışarı çıkmak en kolayi. Kendi giydiğiniz kiyafetin bir kat fazlasını giydirin yeterli.Selam hanımlar