Yeni doganda mr cekimi beyin damarında pihti

Şu an Bursa Uludağ üniversitesi'ndeyiz daha radyoloji ve hematoloji doktorları sonuçta incelemedi tam inceleme sonucunda net kesin bir şeyler söylenecek durumumuz bundan ibaret her gün 2 ile 3 arası görüşe gidiyoruz şu anda yoldayız oraya doğru gidiyoruz bugün tekrardan doktorla görüşeceğiz bakalım doktor ne diyecek İnşallah daha aksi bir durum yaşamayız Rabbim şifa versin

İnşallah hayırlı haberler alın. Eğer izin verirlerse bebeğinizle temas edin, emzirin. Güzel güzel konuşun.

Bu süreçte olumsuz gibi gelen konuşmaları çok duyacaksınız doktorlar haklı olarak çok temkinliler, çünkü gerçekten onlarda bilmiyor ne olacağını. Bizde çok üzülmüştük, oğlumu yanıma alana kadar kabuslar, ağlamalar... Ama elhamdülillah o zorluktan sonra maşallah barekallah hiç hasar kalmadı diye inanıyorum. Sizinde öyle olması in dua edeceğim. Rabbim sağlıkla afiyetle size bağışlasın.

Allah razı olsun teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bizim de umudumuz öyle şu anda bebeğimizi emzirmeye izin yok sancılı bir süreç bizi bekliyor Rabbim hayırlı eylesin inşallah Allah hepsine şifa versin

Bugun doktor ile gorusme yaptik tekrardan hie 2 evre tanisi oldugunu bugun soyledi

Cnm bebeğinizn son durumu ne benm bebeğim da anne karnında beyin kanama geçirdi ve pıhtılaşma oluştu beyninde çok zor günler geçiriyoruz lütfen cvp yazarmısın

Geçmiş olsun Bizim durumumuz biraz daha farklıydı bize ilk beyinde pıhtı var dendi daha sonra beyin damarlarının farklı bir sekilde olusmus dendi cok karsilasilmayan bir durummus ama durumu iyi allah sizler de sifalar versin

K

Benzer süreçlerden geçmişiz, şu an oğlum 2 yaşında durdurmuyor, pek yazamıyorum, size detaylı yazacağım inşallah. Allah şifasını versin bebeğinizin.
Ya cnm lütfen bana sürcinizi anlatırmısın benm bebeğimi da beyninde pıhtı var lütfen yardımcı olurmusun bebeğin durumu nasıl
K

Benzer süreçlerden geçmişiz, şu an oğlum 2 yaşında durdurmuyor, pek yazamıyorum, size detaylı yazacağım inşallah. Allah şifasını versin bebeğinizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…