Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim acil şifa versin inşallahBebeğimizi doğar doğmaz yoğun bakıma aldılar oksijensiz kaldığı için 7 gün oldu MR çekildi MR'da beyin damarında pıhtılaşma var dendi bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olabilir misiniz ilk çocuğumuz çok üzülüyoruz nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz
Bilmiorum yeni uyeyim yalnis mi olduYanlış yerdemi konu ?Mune ?
Yanlıs yerdeyse düzeltilir etkilesimde artmıs olur. Umarım konu bdv’ye tasınır. Orda daha cok yorum yapılırBilmiorum yeni uyeyim yalnis mi oldu
Bildirim gitseydi keşke belki daha çok fark edilirduYanlıs yerdeyse düzeltilir etkilesimde artmıs olur. Umarım konu bdv’ye tasınır. Orda daha cok yorum yapılır
Evet ilk uc gun sogutma tedavisi aldi sonra sicak tedavisini baslandi iknci gun ufak bir nobeti oldu dendi nobet ilacina baslandi tekrarlanmadi.bu surecte kaninda enfeksiyon varmis antibiyaotik basladi.emme reflekdi zayit d dendi istenen duzeyde degilmis.suanda agzindan hortum ile mama vveriliomus yeni yeni annne sütü damla damla veriliyormus.ilk iki gun oksijen az az verilmis sonrasindan gerek duyulmamis sukur cigerlerinde kalbinde böbreklerinde bi sikinti yok mr temiz cikmadi suanlik durum buHerhangi bir tedavi aldı mı (soğutma tedavisi gibi) , nöbet geçirme gibi durumlar var mı?
Hie tanısı var mı? Kaç haftalık doğdu?sEvet ilk uc gun sogutma tedavisi aldi sonra sicak tedavisini baslandi iknci gun ufak bir nobeti oldu dendi nobet ilacina baslandi tekrarlanmadi.bu surecte kaninda enfeksiyon varmis antibiyaotik basladi.emme reflekdi zayit d dendi istenen duzeyde degilmis.suanda agzindan hortum ile mama vveriliomus yeni yeni annne sütü damla damla veriliyormus.ilk iki gun oksijen az az verilmis sonrasindan gerek duyulmamis sukur cigerlerinde kalbinde böbreklerinde bi sikinti yok mr temiz cikmadi suanlik durum bu
Hayir soylemediler oyle birsey ama oksijensiz kaldigi icin beyin hasar almis olabilir olmayada bilir dediler.tam 40 haftalik dogum oldu bizm sunci sanci verildi gunu gunune dogum oldu gebeligim sirasinda gittigim kontrollerde sorun yasamadim hicHie tanısı var mı? Kaç haftalık doğdu?s
Benzer süreçlerden geçmişiz, şu an oğlum 2 yaşında durdurmuyor, pek yazamıyorum, size detaylı yazacağım inşallah. Allah şifasını versin bebeğinizin.Hayir soylemediler oyle birsey ama oksijensiz kaldigi icin beyin hasar almis olabilir olmayada bilir dediler.tam 40 haftalik dogum oldu bizm sunci sanci verildi gunu gunune dogum oldu gebeligim sirasinda gittigim kontrollerde sorun yasamadim hicBenzer
Lutfen bilgilendirin bizi kac gundur zor guler geciriyoruz esimle ilk cocugumuzK
Benzer süreçlerden geçmişiz, şu an oğlum 2 yaşında durdurmuyor, pek yazamıyorum, size detaylı yazacağım inşallah. Allah şifasını versin bebeğinizin.
Öncelikle geçmiş olsun diliyor ve bişey sormak istiyorum. Mr çekilirken bebeğinize uyku ilacı verildi miBebeğimizi doğar doğmaz yoğun bakıma aldılar oksijensiz kaldığı için 7 gün oldu MR çekildi MR'da beyin damarında pıhtılaşma var dendi bu durumu yaşayan var mı bana yardımcı olabilir misiniz ilk çocuğumuz çok üzülüyoruz nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz
Uyku ilaci mi bilemicem ama anestezi uygulandi biz bebeğin yaninda iken anestezi doktoru geldi notlarini aldi. Bebek hareketsiz kalmasi icin yapiliyormus.ve bir gun öncesinde yemesi icmesi kesiliyorÖncelikle geçmiş olsun diliyor ve bişey sormak istiyorum. Mr çekilirken bebeğinize uyku ilacı verildi mi
Bizde perşembe çekinecezde önce uyku ilacıyla deneyecekler olmazsa anestezi olacak ben her ikisinden de korkuyorumUyku ilaci mi bilemicem ama anestezi uygulandi biz bebeğin yaninda iken anestezi doktoru geldi notlarini aldi. Bebek hareketsiz kalmasi icin yapiliyormus.ve bir gun öncesinde yemesi icmesi kesiliyor
Allah sifa versin insallah tez zamanda sagligina kavusurBizde perşembe çekinecezde önce uyku ilacıyla deneyecekler olmazsa anestezi olacak ben her ikisinden de korkuyorum
Ben 2022 haziranında 39+3 te, normal doğum sürecindeyken, 8 cm açıklık sonrası plasenta dekolmanı sonucu acil sezeryane alındım, bebek oksijensiz kalmış. Hie tanısı var oğlumun, soğutma tedavisi aldı 3 gün, toplam 8 gün yoğun bakımda kaldı. Bu süreçte hiç nöbet geçirmedi, 2 yaşına bir kaç gün kaldo hamdolsun nöbet hiç olmadı ve bazı bahsedilen gelişim geriliklerininde olmadığı gayet normal bir çocuk.Lutfen bilgilendirin bizi kac gundur zor guler geciriyoruz esimle ilk cocugumuz![]()