yeni doğanda idrar yolu enfeksiyonu

çok gecmiş olsun canim...benim kizimda bugun 22 gunluk oldu...biz bakinca anlayabiliyormuyuz yoksa doktor mu anliyor...doktora 1 aylikken gidicez..doktora ne diye sorucaz bu rahatsizligi, bir adi varmi...

Buarada bende doğum yapanlarda okumustum...baktim ama bulamadim...bulursam linki yazarim buraya...

cnm buldum çocuk hastalıklarındaymış linki bu http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-bebeklerde-cinsel-organ-t137261/index.html umarım yardımcı olur...

çok sağol cnm verdiğin topikte benimle aynı durumu yaşayan insanlar olduğunu gördüm...

LABİAL SİNEŞİ = LABİAL FÜZYON

Kız çocuklarında labia minörlerin sonradan birbirine yapışması ile oluşan ve sık görülen bir durumdur ve küçük kız çocuklarının genital bölgeleriyle ilgili sorunların %50’sini oluşturur. Olguların %30-60’ında idrar yolu enfeksiyonu vardır ve yapışıklığın giderilmesiyle enfeksiyonlar ortadan kaybolur. Yapışıklıklar genellikle çok ince bir zar halinde ve bir termometrenin ucuyla kolaylıkla açılabilecek kadar zayıftır.

LABİAL FUSION

ne demek cnm yardımcı olabilysem ne mutlu bana...

ay cnm ya bulamadım doğum yapanlarda başlığımı değişikti hatrlayamadım ama doktoruna güven hiç acımaz korkma sen içini ferah tut cnm benim oğlumunda sol yumurtası aşağıya inmemiş kasığında sanırım orda bir şişlik war ultrasonla baktılar 2 side varmış şükür doktor yumurta varsa sorun yok dedi eğer kendi inmezse 2 yaşına kadar sanırım ameliyatla indiriyolarmış bende ondan korkuyorum inş kendiliğinden iner kuzumun yumurtası....

canım çok teşekkür ederim senin oğluşuna da çok geçmiş olsun iyileşir inşallah en kısa zamanda cnm çok tatlıymış oğlun maşallah:nazar:

kızlar ii dilekleriniz için teşekkür.....inşallah kızım bian evvel iyileşir Allah ın izniyle

selam kızlar benim bebeğim 50 günlük idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kulanıyoruz hiç kıyamıyorum yavruma daha küçük antibiyotik için . konu eski ama naptınız tedavi bitince düzeldimi bebişleriniz tekrarlıyomu yoksa birde anneden bulaşıyomu gerçekten böyle bişey varmı acaba.

Zeynep duru 1-2 aylikken oldu bi daha da tekrarlamadi cok agliodu biz de gaz sancisi sanmistik
doktorumuz farketti genellikle kiz bebeklerin de slk olur demisti anneden gecmez cnm kiz bebekleriniz alt bakimi daha hassas oldugu icin bi sekilde enfeksiyon kapablir gecmis olsun duzelir biseycik olmaz

X