yeni doğanda idrar yolu enfeksiyonu

invictus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
137
0
kızlar 40 günlük bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı kültürden sonra tedaviye başlayacağız ...bide vajenin alt kısmında kaynama olmuş orayı açtırcaz çocuk cerrahına...kız çocuklarında sık yaşanan bir sorunmuş...aranızda benzer durumu yaşayan varsa tecrübelerini paylaşırsa çook sevinirimmm...moralim çok bozuk....senağlama

Geçmiş olsun canım, benim de kzım var, bu kaynama ile ilgili sorunu biraz acabilirmisin neden kaynaklanmış ne yapmak yada yapmamak lazımmış,ben çok korkuyorum ona bişey olmasından,tekrar gecmiş olsun canım en kısa zamanda sağlığına kavuşur inş. bebeğin,

Geçmiş olsun canım, benim de kzım var, bu kaynama ile ilgili sorunu biraz acabilirmisin neden kaynaklanmış ne yapmak yada yapmamak lazımmış,ben çok korkuyorum ona bişey olmasından,tekrar gecmiş olsun canım en kısa zamanda sağlığına kavuşur inş. bebeğin,

teşekkür cnm...cnm vajenin altında ayrık olması gereken iki yaprakçık şeklindeki yer birbirine kaynamış muayenemizde dr.muz farketti yeni yeni tutmaya baslamış dedi...genelde kız bebeklerde sık görülür dedi...altları sürekli bağlı olduğundAn ve derileri taze olduğu için olurmuş...:1no2:

hadi yaaa off ee napıcaz peki altalırını kapatmıcazmı yada ne bilim bunun bir kremi melhemi felan yokmuşmu canım,ne zaman fark edildi bu yenimi yoksa doğduğunda varmıymış,

hadi yaaa off ee napıcaz peki altalırını kapatmıcazmı yada ne bilim bunun bir kremi melhemi felan yokmuşmu canım,ne zaman fark edildi bu yenimi yoksa doğduğunda varmıymış,

canım elimizle bile acabiliriz ama cocuk cerrahının yapması daha uygun olur dedi...25 günlükkken kontrolde yoktu yeni farkedildi...yeni yeni tutmaya baslamış offff yaaa ben de cok üzülüyorumm agrıyacak ağlayacak bebeğim diyeee....nede olsa bir operasyonnn...mirmirmirmirsenağlama

bunu engellemenin yolu yok dedi iki deri kaynamış ...idrar yolu enfeksiyonu da yapar dedi nitekim o da olmuş çook üzüldüm yaaa

Üzülme canım benim onun sağlığı için sonucta öyle düşün rahatlat kendini,ayrıca bu işlem sizlerden yani ebevynlerden birinin olması gerekiyorsa işlem esnasında sen bulunma babası bulunsun,ben hiç kıyamıyorum kızıma ilk gece hastanede topuğundan kan alınırken hemşire ile kavga ettim, sonra artık babası tutuyor iğne yaptırırken felan,allah acil şifa versin yardımcısı olsun kızının canım en kısa zamanda iyi haberlerini alırız inş.

sağol cnm eşim benden daha da hasssas napcaaz bilmiyorum tedaviden öncemi sonra mı bu operasyonu yaptıracağımız bgn 4 gibi belli olacak sonucunu bildiririm...

sanırım bu durumu yasayan kimse yokkk benle paylaşımda bulunacak:KK43:(((

canım çok geçmiş olsun .. kolay bi operasyona benziyor .endişelenmekte de haklısın sen tutmaya korkarken o küçükte olsa bi operasyon geçiricek .. Allah acil şifalar versin canımm bebeğine .. daha beterinden saklasın

geçmiş olsun canım valla okurken uzuldum ama elden gelen bısey yok Allah acil şifalar versın

geçmiş olsun cnm ben sanırım böle bişeyi doğum yapanlarda okumuştum yanılmıyosdam onun kremleri warmış masajla biel açılıomuş hiç sıkma canını canı acımaz inşallah geçmiş olsun cnm...bu arada arkadaş talebin için saol cnm kabul ettim...

geçmiş olsun cnm ben sanırım böle bişeyi doğum yapanlarda okumuştum yanılmıyosdam onun kremleri warmış masajla biel açılıomuş hiç sıkma canını canı acımaz inşallah geçmiş olsun cnm...bu arada arkadaş talebin için saol cnm kabul ettim...

sağol cnm topiği hatirliyorsan yazarmisin yoksa ben doğum yapanlar bölümündeki tüm mesajlari kontrol ediyom ama çok zor oluyor...

canım çok geçmiş olsun üzüldüm bebğine inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur tatlı meleğin ..allah acil şifaler versinn

canım moralini bozma erkek bebekler nasil sunnet oluyor yeni dogudugnda hemen iyilesiyor
senin kızında iyi olur..merak etme..acil şifalar..

canım sağolasın öyle tabi de insan kıyamıyor ya eti kesilecek minicik daha nasıl dayanır o acıya yaa sabahtan beri içim öyle sıkılıyorki sorma....en ufak şeyde bile panik oluyorum çok kafama takıyorum ....
annelik psikolojisi galiba dayanamıyorum işte..

canım çok geçmiş olsun benim kızım da 47 günlük ve biz de de maalesef idrar yolu enfeksiyonu çıktı perşembe günü tedaviye başlıcaz...sende üzülme canım iyileşirler inşallah...:teselli:
kızlar bizimki fazla kusmayla kendini belli etti...dr. idrar tahili istedi....aman ihmal etmeyin sizde böyle bi durumunuz varsa...
yerimseniben

çok geçmiş olsun roseşah ve u2rem.canım üzülme allah beterinden saklasın .ufak bir oparesyonda olsa bilirim anne yüreği işte dayanmaz.ama sen kendini rahat hisetmelisin ki bebeğinde rahat olsun senin ruh halini hissediyor annesi emzirirken daha rahat ol lutfen bebeğinin yanında sen bulun canım biliyorum dyanmıyosun ama o ağladığında onu rahatlatıcak tek bir şey var anne sesi ve anne sıcaklığı buyuzden yanında sen bulun.bende bulunmuyordum anneme veriyordum kzımı ama doktor bana onuu ancak sen rahatlatabilirsin kızını yanlız bırakma dedi.çok geçmiş olsuneski sağlığına kavuşur inşallah.benimkide bugun hiç durmuyo neresi ağrıyo oof:KK43:((

çok ama çook geçmiş olsun roseşah ve u2rem...sizleri çok iyi anlıyorum anneliğin en zor kısmı bu işte. bence de bebişinin yanında bulunmak doğru ama eğer seni çok üzecekse ve sütünüv etkileyecekse boşver babası bulunsun. benim bebeğim uzun süreli sarılık geçirdi sürekli iki güne bir topuktan kan verdik sonrada bissürü tahlil için kan verdik o sırada kızım o kadar ağladı ki tabii bende onla beraber ağlayınca 5-6 gün sütüm azaldı.

ay cnm ya bulamadım doğum yapanlarda başlığımı değişikti hatrlayamadım ama doktoruna güven hiç acımaz korkma sen içini ferah tut cnm benim oğlumunda sol yumurtası aşağıya inmemiş kasığında sanırım orda bir şişlik war ultrasonla baktılar 2 side varmış şükür doktor yumurta varsa sorun yok dedi eğer kendi inmezse 2 yaşına kadar sanırım ameliyatla indiriyolarmış bende ondan korkuyorum inş kendiliğinden iner kuzumun yumurtası....

X