Bebek Beslenmesi yeni doğanda burun hırıltısı...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dogadannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
21
0
36
Aydın
Arkadaşlar benim kızımın burnunda sürekli bir hırıltı var doktora her gittiğimizde bunu dile getirdim doktor herhangi bir şey var demedi.Şu an iki buçuk aylık, burun hırıltısı hala devam ediyor, ben serum fizyolojik damlayla burnunu açıp burun aspiratörüyle temizlemeye çalışıyorum. Bu durum normal mi başına gelen var mı. Bir de şu an hastayım hasta olduktan sonra kızımın hırıltısı arttı burnu akıyor gibi annenin hastalığı bebeğe geçer mi?

benim pek bir bilgim yok ama benim yigenimdede ayni problem vardi hemsire burnundan bi aletle balgami cekiyordu.
cunku yavrumda yigenimde iste cigerinde balgam vardi ondan burnu hiriltiyordu bence virus kapmis olabilir bide bence hemen doktora gozukun.

canim seni korkutmak istemem ama bizim yasadigimiz olay bu .. insallah ciddi bir problemi yoktur Rabbim sifa versin canim ..

Teşekkürler canım, bugün doktora gittik, ciğerlerini dinledi bişey yok dedi, merak edip okuyanlar için de yazıyorum, burundaki hırıltı çoğu zaman göğüsten geliyor zannedilirmiş, endişelenmeye başlayacağınız ve doktora gitmeyi ertelemeyeceğiniz zaman bebeğiniz hırıltısına öksürüğün eşlik ettiği zamanmış.Ayrıca ben burun pompası olarak we'nin manuel olan şu turuncu pompasından kullanıyordum hırıltı devam ediyordu, bugün otri bebenin burun aspiratöründen aldım çok da memnun kaldım, bir ucunu kendi ağzınıza alıp bir ucunu bebeğin burnuna yerleştiriyorsunuz, çok basit ve etkili bi yöntem, miniğim hırıltısız uyuyor şu an, otri bebenin burun damlası da kullanabilirsiniz.

merhaba arkadaşım panikleme lütfen...suan 2 buçuk aylık oğluşum da da aynı sorun vardı.dediğin gibi fizyolojik serum kutularca bitirdim.fayda etmedi doktorum en sonunda x lear adında bir damla verdi ve oğluşumun alerjik olduğu teşhisini koydu.bahar mevsimi geçince rahatlayacağımızı da ekledi.benim genetiğimden geçmiş olmalıymış.bende her bahar da saman nezlesi olur.bu aileden geçermiş.şuan damla sayesinde çok rahatız alerjik polenler için çok faydalı bir burun damlası x lear...tabi ben ayrıca allerset adında bir alerji damlası da kullanıyorum umarım yardımcı olabilmişimdir...

Benim de bebisim 24 günlük. 3 gündür gece sabaha karşı hiriltisi oluyordu. Burnunun tıkandığıni hissediyordum. Uyuyamiyordu. Bugün dr a gittik. Normal oldugunu bir sorun olmadığını soyledi doktor. Grip falan sanmıştım ama degilmis.burnu tikanikmis.serum fizyolojik verdi.netten de arastirdigima göre ilk aylarda bevekte oluyormuş bu tikaniklik. Bize düşen artik bebisleti rahatlatmaya çalışmak.odasini nemlendirebilirsiniz ki ben bunu ketıl ile yapiyorum.burnuna arada deniz suyu (serumfizyolojik) yapıyorum. Bi de her gün yikamaya çalışacağım ki burun iyice açılsın. Hadi gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…