Merhaba ,
Ben doğumu medikal park göztepe hastanesinde yaptım , sünnetini hemen yaptırmadım ama önce sigortasını halletmem gerekiyordu
medikal park hastanelerinde maprhe tamamlayici sigorta yaptirabiliyosunuz 850 tl lik sunnette boylelikle sigorta kapsaminda oluyor. Sunneti 40. Gununde yaptirdik , cocuk cerrahisi bolumunde iki tane doktor var mustafa bey ve salih bey biz mustafa bey ile yaptik bu operasyonu kendisi gayet basariliydi. Once bebegimin pipisine bi igne yaptilar bu asamada bebek anneye cok ihtiyac duyuyor , ignede biraz bagirdi sonra etki etsin diye beklerken emzirdim hemen daha sonra olerasyon basladi 15-20 dakika suruyor bebek hic bisey hissetmiyor ama ayakkarini bagladiklari icin sizde ellerini tuttugunuz icin biraz huysuzlasiyor . Operasyon sonrasi evde bakim icin fitil ve anestol merhem verdiler , evde biraz yayagara yapiyor cunku isedikce pipisi yaniyir buyuzden altini sık sık acmak lazim , her actiginizda merhemi suruceksiniz ama elle degil krema gibi acik olan pipiye sikicaksiniz degmeden bol bol ustune krem santi gibi dondure dondure buyuzden merhemden yedekte alin gece merhemsiz kalmayin sonra .altini bol birakip baglayin ve tulumu alttan cit citlamayin acik birakin , ve bebeginiz sakinlestirin , operasyon sonrasi ilk eve geldiginizde 1 tam fitil atiyisunuz poposuna , poposuna fitil atmak hic hosuma gitmesede sanirim en etkili yontem bu acisi icin , sonra 5 saatte bir yarim fitil , cabuk iyilesir umarim benimde bu aksam ilk aksamim daha bugun sunnet oldu cunku yani bugun 40 ı , masallah bebegime
)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi