• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Yeni Doğan Sünneti

valla bidaha oğlum olursa doğar doğmaz yaptırırım ben...
biz 18 aylıkken yaptırdık ve çok zorlandık...
çabuk iyileşti ama çok acı çekti çok ağladı..
mecbur yaptırdık rahatsız olduğu için..
dr. dedi doğar doğmaz yaptırsanız çok kolay olurdu diye
bebekler acıyı çok hissetmiyolarmı o zaman
hemde taze oldukları için yara çok çabuk kapanıyomuş...
yani doğar doğmaz yaptıran birisi demişti...
göbeği düşmeden pipisi iğlşmiş...
ilk 7 gün içinde yaptırmak en iyisiymiş
p.efendimizde öyle tavsiye etmiş..

Bi aksilik olmazsa doğar doğmaz yaptırmaya karar werdik.Doktorumuz da bunu önerdi.Yorum yapanların hepsi olumlu şeyler söylemiş.İnş benim oğluşum da çabucak iyileşir.:61:

bizde oğlum 32 günlüklen genel anestezi ile yaptırdık sünnetimizi bugün 41 günlüğüz ve hiçbişeyimz yok. 3. gün dikişler erimeye başlıyor. anesteziyi kabul etmek zorunda kaldık çünkü bizim bebiş fazlaca hareketli...eğer ilk haftalarda olsadık lokal anestezi olacaktık ama biz azcık geç kalmışız. bebeğim sadece genel anestezi öncesi aç kaldı ve sonrası 2-3 saat. tek sıkıntımız o oldu. gece ilaç bile vermedik uyudu oğlum mışıl mışıl... ağrı acı hiç olmadı...

Oh maaşallah:nazar: darısı başımıza.

Biz de günümüzü bekliyorz artk ,inş bi aksilik olmaz:49:

Yaptırsakmı yaptırmasakmı çok kararsız kalmıştık ama oğlum 2 günlükken yaptırdık.Şu an 15 günlük oldu çoktan iyileşti bile.Hiç bi problemimiz de olmadı.Yaptırmayı düşünen warsa tawsiye ederim...:nazar:

ben de iki hafta sonra doğum yapıcam inşallah...
allahtan bir mani olmazsa aynı hafta içinde oğlumu sünnet ettiricem inşallah...

1.oğlum 7 yaşında henüz sünnetini yaptırmadık ..2.bebek sürprizi yaşayınca 2.bebeğimin sünnetini doğar doğmaz yaptırmaya karar verdik.iki çocukla sünnette ilgilenmek zor olacağı için böyle bir karar aldık.bakırköy çamlık hastanesinde doğumumu yaptım bebeğimde 2.gün sünnetini oldu .pipisinden uyuşturucu iğne yapılmış ve inanılmaz derecede sakin bir şekilde yattı eşim videoya çekmişti bende izledim..minik bir ağlama yaptı okadar sonrasıda mükemmeldi hiç ağrı sızı huysuzluğu yapmadı zaten hemşireler sürekli ilgilendikleri için onada banada bir zorluğu olmadı .bir merhemi vardı onu düzenli sürdük çok çabuk iyileşti...herkese tavsiye ederim.. :)

oğlumu ocak 2012'de doğurdum.bende hemen sünnet ettirmek istedim ancak hastane 1 ayı geçmeden bebekleri sünnet etmediklerini söyledi.oğlum 4 aya girecek,şimdilerde yaptırmayı düşünüyorum.bence de sünnet için en az bir ay geçmeli.bahsi geçen risk çok tehlikeli.

Back