Sünnet Yeni Doğan Sünneti

neyli

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
435
132
303
40
Arkadaşlar merhaba,

2.5 ay sonra oğluşum gelicek inş. Doğar doğmaz ilk haftada sünnet ettirmek istiyoruz.Yaptıran varmı aranızda acaba?

Ya da yaptırıp da pişman olan ?

pipisine iğne vurup uyuşturdu yeni doğduğunda çoğunlukla uyuduğu ve fazla hareket etmediği için kolay oluyor iyileşmesi hemde aklı ermediğinden keserken hiç ağlamıyor

Ben doğumun ertesi günü yaptırdım, hiç sıkıntı çekmedik. Şu anda oğlum 3 yaşına geliyor, iyi ki yaptırmışız diyorum.

Ben doğumun ertesi günü yaptırdım, hiç sıkıntı çekmedik. Şu anda oğlum 3 yaşına geliyor, iyi ki yaptırmışız diyorum.

Maaşallah bizi de korkuttular yok aynı acıyı hissediyo da sadece söylemiyo fln...Bana hemen yaptırmak mantıklı geldi.5-6 yaşlarına bırakanlar çok sıkıntı çekiyo nasıl anlatıcaz die...

Bunu ben de merak ediyorum.Yaptıran arkadaşlar cevap verirse sewinirim

biz oğlumuzu 28 günlükken sünnet ettirdik ve iyiki yaptırmışız diyoruz
sadece pipipyi uyuşturuyorlar. uyuşma 3 saat kadar sürer dedi doktor sonrasında huysuzlanırsa belki ağrısı olur bir fitil verin dedi ve öyle yaptık. çok şükür hiç bir sıkıntı çekmedik. bezlenmesinde bir sorun olmuyor .gene bezi bağlıyorsunuz. ileride tüm anestezi almasındansa yeni doğduğunda lokal anestesi ile iş 10 dakikada bitiyor.

Doğduğunun ertesi gün yaptırdım bezine ve pipisine krem sürüyorsun göbeği düşmeden iyileşiyor

Benim 3 oglum var ucunude dogar dogmaz sunnet yaptirdik.gobekleri dusmeden iyilesmislerdi.ikizlerim premature dogduklari halde kuvezden ciktiktan sonra sunnet ettirdik.ben amerikada yasiyorum burda dogumu yaptiran doktorum yapmisti sunneti.ancak sunnet aninda bizi iceri almadilar.bezlerken de vazelin suruyorduk.hic agrisi olmadi gobekleri dusmeden iyilesmislerdi bile.mutlaka yaptir canim ben herkee tavsiye ediyorum.

ben bebeğim 24 saatini doldurduğu gibi yaptırdım. eşim biraz surat yaptı kararıma ama evet dedi sonra ikna etti doktor. hiç pişman değilim. ne ağrısı oldu ne sızısı ... bence hiç tereddüt etmeyin yaptırın göbeği düşmeden sünneti iyileşti yavrumuzun

bizde oglumuzu yaptirdik dogduktan bir gun sonra hastaneden cikarken hicbir sorun yasamadik ilk gunler cok agladim cani acio die ama simdi iyikide yaptirmisim diorum hemen iyilesti

Ben oğlumu geçen hafta 14 eylül 2011 de sünnet ettirdim.oğlum tam 3.5 aylıktı.ben de doğar doğmaz olsun istemiştim.eşim yanaşmadı.çocuk doktorumuz bebek hayata alışsın kendine gelsin bir kaç ay bekleyin deyince bu vakite kaldı.çocuk cerrahları ve ürologlar ilk bir haftada olmasını öneriyorlar.ben de keşke o zaman yaptırsaydık diyorum.şimdi Allaha şükür yarası geçmek üzere.pek bir zorluğu kalmadı.sünnet yapılışına gelince lokal anestezi yaptılar.bebek iğneden dolayı ağladı tabi.ama sonra sakinleşti.ben de girdim bebeğimin yanına.ağlarken onun ellerini tuttum.doktorun ne yaptığına pek bakmadım.içim kaldırmaz diye.10 dk.falan sürdü.bebeğinkinin ucu darmış.doktor onu genişletince içinden peynir gibi beyaz şeyler çıktı.doktor kireçlenme oluştuğunu söyledi.tam zamanında yapıldı sünnet dedi.içim rahatladı.yaptırmasaydık ilerde daha büyük sorun olabilirmiş yani.bezlenirken doktor danone minik yoğurt kapları var ya onlardan kes kapat önüne dedi.2-3 gün öyle kapattım.benim bebek çok hareketli çok dönüyo yerinde.o danone kapları iyi oldu.ilk başlarda şişlik ve iltihap akması olursa korkmayın 2-3 günde geçiyor.ama daha büyük bebek veya çocuklarda bu kadar çabuk iyileşmiyor.

merhaba, ben de oğlumu 23 günlükken geçen hafta sünnet ettirdim, iğneyle değil kremle lokal anestezi oldu , ameliyathaneye alınmadık 20 dk snr kucağımızdaydı, bugün 7.gün, iyileşti ve hiçbir sorun olmadı çok şükür. bezlemeden önce gazlı beze dr. un verdiği bir krem sürüp pipisi kapattık o kadar, tavsiye edeim, ne kadar erken o kadar çabuk iyileşiyor diyorlar, bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…