Bebek Beslenmesi Yeni doğan sarılığı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende bir haziranda doğum yaptım ve 4. gün değer 16 olunca hastaneye yattık 3gece kaldı 10 düştü ve çıktık sonra 15. günde tekrar baktırdık yeniden 11 e çıkmış 17. günde ise tekrar 16 oldu ve biz tekrar 4. gece daha yattık bu arada benim sütümden kaynaklanabileceği düşünüldü ve emzir medim ama hiç bir faydası olmadı sonra 20 ye yükseldi fakülteye götürdük ve orda cam kenarında yatırdım ve sadece emzirdim kendiliğinden 23. günde 8 e kaar düştü bu gün 34 günlük olduk ama hala kabusum ya yeniden yükselirse gerçekten bebişleri o halde görmek insanı mahvediyor allah sağlık versin kuzularımıza

Benim kızım sarılık hi olmadı, 2 saatte bir emzirin ve bol ışıklı ortamda tutun, yeğenimde hiç olmadı kış ayında doğmasına rağmen ama 1 hafta boyunca gece gündüz ışıkları açık tuttular, sarılık kan şekerinin düşmesine bağlı yükselebiliyor bizim eskiler sarılığı engellemek için şekerli su verirlerdi ama ben hiç vermedim zaten doktorlarda şekere karşılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…