Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk doğduğunda hepatit aşısı yapılıyordu ücretsiz. yanlış hatırlamıyorsam özel değildi… özel aşı rotavirüs ve menenjit aşısı ve o da sonra ki aylarda yapılıyor aşı ismi nedir ? Söyledi mi doktor ?Merhaba arkadaşlar yeni doğan bebeklerde özel aşı varmış yapılmazsa bi sıkıntı olur mu
Rota ve menenjit aşısını diyorsunuz muhtemelen. Ben yaptırdım hepsini. Rota virüsü kaparsa sıkıntı kusma ishal hastanede yatabilir ağır seyreden bi hastalık. Menenjit zaten beyinde hasar bırakabilen hastalık. Riske girmedim ben yaptırdım menenjitin 2 türünü deMerhaba arkadaşlar yeni doğan bebeklerde özel aşı varmış yapılmazsa bi sıkıntı olur mu
Hayır sadece cevramdekilerden duydum özel aşı diye birsey var falan diye ama 2. Ayda vuruluyormuş heralde birisi biz üç aylık olduk geçti günü vurulmasa sıkıntı olur mu diye merak ettim bendeİlk doğduğunda hepatit aşısı yapılıyordu ücretsiz. yanlış hatırlamıyorsam özel değildi… özel aşı rotavirüs ve menenjit aşısı ve o da sonra ki aylarda yapılıyor aşı ismi nedir ? Söyledi mi doktor ?
Hangi aylarda yapılması gerekiyor biz 3 aylık olduk geç mi kaldık acabaRota ve menenjit aşısını diyorsunuz muhtemelen. Ben yaptırdım hepsini. Rota virüsü kaparsa sıkıntı kusma ishal hastanede yatabilir ağır seyreden bi hastalık. Menenjit zaten beyinde hasar bırakabilen hastalık. Riske girmedim ben yaptırdım menenjitin 2 türünü de
Tam olarak ne aşısı özel aşının ismi ne yaniMerhaba arkadaşlar yeni doğan bebeklerde özel aşı varmış yapılmazsa bi sıkıntı olur mu
Rota aşısı şu an dediğiniz. 15 haftayı geçince başlanmaz. Videoyu izleyebilirsinizHayır sadece cevramdekilerden duydum özel aşı diye birsey var falan diye ama 2. Ayda vuruluyormuş heralde birisi biz üç aylık olduk geçti günü vurulmasa sıkıntı olur mu diye merak ettim bende
Sağlık ocağından eve arayıp aşıları hatırlatıyor bana sizi arayan olmuyor mu?Hangi aylarda yapılması gerekiyor biz 3 aylık olduk geç mi kaldık acaba
Arıyorlar aşıya götürdüğümde sordum özel aşı diye bişey varmış felan diye oradaki doktor hastaneden yazdırıp aşıyı alıp gelin vururz dedi ama bi arkadaşım hastaneden doktora yazdırmana gerek yok eczaneden direk alabilirsin dediSağlık ocağından eve arayıp aşıları hatırlatıyor bana sizi arayan olmuyor mu?
Sanırım menenjit ve kanlı isali önlemek için bi aşıymışTam olarak ne aşısı özel aşının ismi ne yani
3 ve 5.aylarda rotavirüsü var özel aşı
Menenjit de var ama üst üste değil de boş geçilen bir ayda yaptırılmak öneriliyor
Devlet aşılarında menenjit var ama a,b,c diye tipleri olduğu için özel olanı da yaptırmak istiyoruz haliyle
Geç kalmadınız rota için. 15 haftalık yani 3.5 aylık olana kadar başlanıyor. 15 haftayı geçmeden ilk doz başlamalıHangi aylarda yapılması gerekiyor biz 3 aylık olduk geç mi kaldık acaba
Teşekkür ederim peki aşıyı benim mi almam gerekiyor eczanedenGeç kalmadınız rota için. 15 haftalık yani 3.5 aylık olana kadar başlanıyor. 15 haftayı geçmeden ilk doz başlamalı
Evet bebeğim bende direkt eczaneden aldım vurdurdukArıyorlar aşıya götürdüğümde sordum özel aşı diye bişey varmış felan diye oradaki doktor hastaneden yazdırıp aşıyı alıp gelin vururz dedi ama bi arkadaşım hastaneden doktora yazdırmana gerek yok eczaneden direk alabilirsin dedi
Eczaneden direkt alıyorsunuz. Zaten rota aşısı da damla şeklinde ağızdan alıyor iğne değilArıyorlar aşıya götürdüğümde sordum özel aşı diye bişey varmış felan diye oradaki doktor hastaneden yazdırıp aşıyı alıp gelin vururz dedi ama bi arkadaşım hastaneden doktora yazdırmana gerek yok eczaneden direk alabilirsin dedi
Menenjit için ayrı ikisi farklı aşılar. Siz şu an rota için yani ishalle bağlantılı olanın aşısını alıp yaptırmalısınız. En geç 15.hafta başlanacak ona.Sanırım menenjit ve kanlı isali önlemek için bi aşıymış
Tamam işte o rotavirüsü oluyorSanırım menenjit ve kanlı isali önlemek için bi aşıymış
Sizi cok korkutmuslar.Sanırım menenjit ve kanlı isali önlemek için bi aşıymış
asinin adini ogrenip uzun uzun arastirin da oyle yaptirin. boyle "ozel asi" diye bilmediğiniz seyleri oneriyle cocugunuza enjekte ettirmeyin. adi neymis, icerigi neymis...Hayır sadece cevramdekilerden duydum özel aşı diye birsey var falan diye ama 2. Ayda vuruluyormuş heralde birisi biz üç aylık olduk geçti günü vurulmasa sıkıntı olur mu diye merak ettim bende
Evet yukarda da yazmıştım. Doktor kontrolüne gidiyor musunuz. Doktor söylemedi miTeşekkür ederim peki aşıyı benim mi almam gerekiyor eczaneden