Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebegim iki haftalık yeterince besliyorum fakat gece hep emmek istiyor doymuyo kilo vermis ve sarilik olmuș sadece gece yatmadan doymasi ve kilo almasi icin mama vermeyi dusunuyorum kac cc vermeliyim oneriniz veya boyle yapaniniz var mi acaba?
Bebegim iki haftalık yeterince besliyorum fakat gece hep emmek istiyor doymuyo kilo vermis ve sarilik olmuș sadece gece yatmadan doymasi ve kilo almasi icin mama vermeyi dusunuyorum kac cc vermeliyim oneriniz veya boyle yapaniniz var mi acaba?
Sarılık olduysa doktor mama takviyesi önermedi mi zaten. Süt yeterli değişse sütünü artırmak için takviyeler alın ama şu durumda mama takviyesi şart. 30 cc -60 cc deneyin. Şırınga ile içirebilirseniz ne mutlu. Meme reddi yapmaz. Ama içmezse şurıngayla mecbur biberonla verin.