Kızlar yenidogan kıyafetler cok küçük gözüküyor 3 aylık olanlarda büyük duruyor. Zaten cok birşey almadım. Üzerine büyük büyük seylerde giydirmek istemiyorum. Yeni dogan kıyafetleri ne kadar giydirilebilir ? Hic giydirememek de istemiyorum.cok kararsız kaldim. Lütfen tecrübeleri paylasalim
1,5 ay falan giyebiliyorlar canım çok kıyafet alma zaten hemen büyüyolar havalar sıcak zaten yeri gelecek sırf zıbınla bırakıcaksın bir hastane çıkışı adında paketler var ondan al yedek olarakta 2 takım yeter bence 2 kızım var hiç giyilmemiş o kadar kıyafetleri vardı ki şimdiden hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Benşm minnoşuma çok küçük kırmızı bir tulum almıştım nerdeyse sadece iki hafta giyebildi. Tulum olduğu için sonra ayakları gerdi giydiremedim. Ama yenidoğan takımı diye aldığım setten çıkan bodyi üçüncü ayın sonuna kadar giydi. En mantıklısı üzerlerinde yazan boy ölçüsüne bakmak ve her ölçüden birer ya da ikişer almak bence. Bit de tulumlar küçük geldiğinde giydirilmiyor doğal olarak ayak geriyor. Ama alt üst takımları daha uzun süre giydirebiliyorsun. Mesela üstü uzun bile gelse pijamanın içine sokuyorsun zaten bi süre sonra tam oluyor sonra da küçülüyo :))
Peki doğduğundan ne kadar sonra yaz olduğu icin icin kısa kollu citcitli bady yada şort bady giydirebildiniz acaba ?hava cok sıcak bu sıcakta pisik olur herhalde tutumlarla cocuk gibi geliyo o yüzden tulum harici yeni dogan cici seylerde aldım inşallah giydirebilirim:)
Süper ozaman aldığım alttan citcitli badyleri ve bady disinda bebegimin hic biseyi yok dışarı çıkarken ne giydiricem diyerek aldigim bı kac parça cicili sortlu taytli takımları giyebilecek kizim cok sevindim:)
tecrübeyle sabittir,çok kıyafet almayın,aldığınız kıyafetler içinde en kullanışlı olanlar çıtçıtlı bodyler ,daha serin havalar için ise alt üst takımlar olur.hem doğumdan sonra o kadar fazla kıyfet hediye geiliyor ki bebişiniz giyemeden küçülecek çoğu...