yeni doğan için bebek bakım ürünlerini hangi marka kullandınız?

nildunnyaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
14
46
38
fikir olarak aklımda sebamed, lr, mustela bir de yeşil annenin ürünleri var fakat hepsi için olumsuz bir şeyler de yazılmış. kiminin şampuanı göz yakıyor denmiş kiminin pişik kremi iyi değil.. kullanan tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi acaba ilk gebeliğim ve çok kararsızım :KK17:

Sebamed tabiki çok memnun kaldım. Alerjen bebeklere önerilen krem olduğu için kullandım ikinci bebeğimede kullanıyorum. 2. Kızım 16 günlük . Bez alerji yaptığı için sudocrem kullanıyorum şimdilik pişik kremi olarak. Dr onu kullanmamı söyledi .ondan da çok memnunum

Ben organik ürünler kullanıyorum. Sertifikası olduğu için güvende hissediyorum. Doktor taviyesi ile aldım. Le Sandre Organics diye bir marka eczanelerde satılıyor..

fikir olarak aklımda sebamed, lr, mustela bir de yeşil annenin ürünleri var fakat hepsi için olumsuz bir şeyler de yazılmış. kiminin şampuanı göz yakıyor denmiş kiminin pişik kremi iyi değil.. kullanan tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi acaba ilk gebeliğim ve çok kararsızım :KK17:
Uni baby nin ütünlerini tavsiye ederim. Katkısız mümkün olduğunca az kimyasal içeriyor . Ben bebeğime uni baby nin yeni doğan şampuanını kullandım bitince de normal şampuanıyla devam ettim. Pişik kremi sudocrem candır ciğerdir. Genel olarak şöyle diyebilirim mustela ve unibaby yi gözün kapalı kullan

X