öncelikle anneliğin hayırlı olsun bebğine gelince ilk 2 ay uyku düzeni bekleme bebeğinden 2. aydan sonra geceleri daha uzun uyumaya başlayaca emzirmeye gelince öyle saatle falan emzirmeye uğraşma bebeğin ağlamaya başladığında emzirmek ilk aklına gelen olsunMerhaba arkadaslar.....10 gün önce dogum yaptım...annelik cokk güzel bir duygu bi okadarda zor tabi....
Benim sizlere sorum şu...kac saatte bir bebişleri emziriyorsunuz altlarını değiştiriyorsunuz...gece uykuları nasıl...gündüz uykuları nasıl...emzik vermeye ne zaman baslanmalı...
Ben 2 saatte bir uyandırıp emziriyorum ve altını değiştiriyorum geceleride aynı...emzik vermeye dün basladım..pek almıyor gerçi....
Nasıl alısabildinizmi bu marotona zor oluyormu...
a.s.merhaba.hayırlı olsun _duru_ abla.allah analı babalı büyütsün inş.:ecrin_bebek:ben çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünde öğrenciyim.öğretmenimiz normal kiloda bir bebek her gün göğüsten 10-25 dakika emmekle 3,5-4 saatlik ihtiyacını karşılar demişti.fakat bebeklerin beslenme aralıkları bebeğin kilosuna, emiş gücüne, bebeğin ihtiyacına ve mide kapasitesine bağlıdır.düşük kilodaki bebekler 2,5-3 saatte bir emzirilir.normal kilodaki bebekler ise 3,5-4 saatte emzirilir.:cüvcüv: Bana anne ve çocukla ilgili her türlü soru sorular sorabilirsiniz.inş. Derste öğrendiğim kadar yardımcı olmaya çalışacağım.hayırlı akşamlar
kızlar..
bir şey sormak istiyorum..
kızım rahatsızdı hastanede yattı gribal enfeksiyondan.henüz yıkayamadım bende cts günü çıkardık.yarın yıkayacaktım ama gene mızmızlık yapıyor korktum havalar da çok soğuk.çar günü 2 hafta oluyor doğalı..kötü mü yapıyorum banyo yaptırmamakla?
bebegim 11 günlük.. hafif de olsa gaz sancıları basladı. milupanın rezene cayını tavsye ediyorlardı nette. aldım 5 tatlı kasıgı kadar verdim. bir zararı olur mu acaba?
bebegim 11 günlük.. hafif de olsa gaz sancıları basladı. milupanın rezene cayını tavsye ediyorlardı nette. aldım 5 tatlı kasıgı kadar verdim. bir zararı olur mu acaba?
Merhaba arkadaslar.....10 gün önce dogum yaptım...annelik cokk güzel bir duygu bi okadarda zor tabi....
Benim sizlere sorum şu...kac saatte bir bebişleri emziriyorsunuz altlarını değiştiriyorsunuz...gece uykuları nasıl...gündüz uykuları nasıl...emzik vermeye ne zaman baslanmalı...
Ben 2 saatte bir uyandırıp emziriyorum ve altını değiştiriyorum geceleride aynı...emzik vermeye dün basladım..pek almıyor gerçi....
Nasıl alısabildinizmi bu marotona zor oluyormu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?