duucum yaklaşık 3 saatte bir meme veriyorum gerçi bizimki almıyor sağıp veriyorum mecburen baktım yalanıyo birde 30 cc lik mama her memeden önce altını açıyorum gece uyumuyo desem yeridir gündüz uykuları daha güzel.emziğide alıyor hem damak gelişimi açısındanda çok iyi
canım bende sağıp veriyorum, sağdığını biberonla mı veiyorsun, yoksa kaşıkla mı
Benim kizim cok az uyuyor teyzeleri ya :çok üzgünüm: , Niye boyle bilmiyorum. Istiyor ki gece gunduz emeyim banada fenalik geliyor. Bu kiz buyumeyecek galiba? Buyume hormonlari uyurken salgilaniyormus, uyumuyorki hep kus uykusu?
Uyutmanin bi yolunu bilen varsa yardimci olabilir mi?
a.s.merhaba.hayırlı olsun _DURU_ abla.Allah analı babalı büyütsün inş.:ecrin_bebek:ben çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünde öğrenciyim.öğretmenimiz normal kiloda bir bebek her gün göğüsten 10-25 dakika emmekle 3,5-4 saatlik ihtiyacını karşılar demişti.fakat bebeklerin beslenme aralıkları bebeğin kilosuna, emiş gücüne, bebeğin ihtiyacına ve mide kapasitesine bağlıdır.düşük kilodaki bebekler 2,5-3 saatte bir emzirilir.normal kilodaki bebekler ise 3,5-4 saatte emzirilir.:CüvCüv: bana anne ve çocukla ilgili her türlü soru sorular sorabilirsiniz.inş. derste öğrendiğim kadar yardımcı olmaya çalışacağım.hayırlı akşamlar
şimdilik benden bu kadar.sorularınız vvarsa elimden geldiği kadar yarımcı olurum Allah'ın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?