- 10 Temmuz 2017
- 33
- 50
- 40
-
- Konu Sahibi mondschein_m
Amin insallah saolunAllahim acil sifalar versin insallah benimde 10 gunluk bebegim var rabbim saglik sihhat versin yavrunuza
Amin insallah cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun.bilgim yok.duadan başka elimden bişey gelmiyor.insallah kışa suredeiyi olur yavrunuz
Barsakta sinir hucresi yok deyince aklima hirschsprung hastaligi geldi. Ama solunumla ilgisini de bagdastiramadim yardimci olamiyorumAysenaz93 bilginiz varsa konu sahibini bilgilendirebilir misiniz, kimsenin konu hakkında bilgisi yok.
Keza benim de yok. Sadece çok geçmiş olsun dilemeye geldim, umarım bir an önce sağlığına kavuşur bebeğiniz. Siz güçlü olmaya çalışın annesi, onun size ihtiyacı var.
Evet hirschbrung Ama extensive yani tum bagirsaklar o sekilde.. oyle bi vaka yasayan var mi acaba? Yasamla bagdasmayan bir durum dediler.. Ama ben tamamen umudumu kaybetmek istemiyormBarsakta sinir hucresi yok deyince aklima hirschsprung hastaligi geldi. Ama solunumla ilgisini de bagdastiramadim yardimci olamiyorum
Allah yardimcisi olsun konu sahibinin.
Amin insallah cok tesekkur ederimRabbim şifa versin.. Sana da dayanma gücü tabi..
Insallah aminÇok geçmiş olsun.bilgim yok.duadan başka elimden bişey gelmiyor.insallah kışa suredeiyi olur yavrunuz
Onun yanindayken cok guclu hissediyorum kendimi cunku o bana oyle enerji veriyor. Bu durum cok ender gorulen bi vakaymis. Rabbim bize verdi vardir bir hayri diyorum hep. Solunum da 3 ay olcak solunum cihazinda uyurken nefes almayi unutuyor. Sinir hucreleriyle baglantili bir durum diyorlarAyni durum degil ama hastanede tanistigim bi arkadasimin cocugunun bagirsaklari anne karninda parcalanmisti simdi cocuk iyi. Allah sifa versin bide siz kendinizj cok birakmayin siz guclu oldukca bebek bunu hissediyor.