• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni doğan bebeklerine ‘Evet’ ismini verdiler

istenmeyen bebek olduğu daha net anlatılamazdı :KK53: bebek büyüdüğünde dava açsa bari ailesine :KK53: çocuk bir de solcu oluyormuş :KK70:

Ya insan hic mi cocugunu dusunmez, hep ayni koyde yasayacagini saniyor yavrunun, okula gidecek bir de,dalga gecilebilir. Tamam Erdogan'i sev, anladik ama annesinin adini koy bari, evet diye isim mi olur:)))

Bari Evet su falan koysaymis :)) insanlar kafayı yemişler. Bundan 10 yıl sonrasını nasıl tahmin ediyorlar acaba?

3 eşi(!), 8 çocuğu var. Hayırsız evlatlar mı dilesem kendisine bilemedim. Bari evetli evlatlar dileyim de beddua ettim sanılmasın.
Hayır çıkarsa çeşmesi sökülüp götürülecek sanırım. Böyle bir bağlantı kurdum. Adamın söylediği cümlenin başka izahı olabilir mi acaba?
İş bulabilmek için yaptığı belli de keşke biraz daha mantıklı bir yol seçseymiş. Bir çocuğu yakmadan bu kadar komik duruma düşmeden de iş isteyebilirdi.
Minik Evet'in durumuna üzüldüm. Böyle siyasi amaçlar için harcanmasına... Umarım sıcak huzurlu bir yuvaya sahiptir de tek derdi adı olur.

Back