Degil mi bir de ziyaret ve altin takma boyutu da var.Inanamiyorum bu ne ya. O cocugun sucu ne boyle isimmi olur ya. Bide ciddi ciddi gidip ziyaret edip altinmi takmislar
3 eş, 8 çocuk var ama adamın işi bile yokiş versinler diye yap çocuk adını da evet koy olsun bitsin , Allahım bu pervasızlıktan azıcık bana da ver
Ay doğru ya bir de çalışmaya nasıl performans ayırsınAdamin isi var aslinda:yogun calisiyor baksana:))
Ay doğru ya bir de çalışmaya nasıl performans ayırsındaha kolay yolunu da bulmuş zaten çalışmaya ne gerek
Allah ailenin de hayirlisini versin..
Allah ailenin de hayirlisini versin..
Daha çok ekşitecek maalesef büyüyünce. Resimleri görünce üzüldüm bebek için pek de güzelmiş. 3 eşi olan bir baba ve babanın yalakalık olsun diye koyduğu, ilerde değiştiremezse ömür boyu taşıyacağı, hatıra kalsın diye! koyulan bir isim.Artik gelecek cocuklarla devam eder ise:) yalniz bebegin agzina kocaman emzigi tikmislar, yavrucak hem isminden hem o kocaman plastik seyin agzinda olmasindan suratini eksitmis sanki:)))
Daha çok ekşitecek maalesef büyüyünce. Resimleri görünce üzüldüm bebek için pek de güzelmiş. 3 eşi olan bir baba ve babanın yalakalık olsun diye koyduğu, ilerde değiştiremezse ömür boyu taşıyacağı, hatıra kalsın diye! koyulan bir isim.
Gel de bu ortamda normal bir vatandaş olarak büyü, saçmalık daha doğunca başlamış ilerisinden ne beklersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?