1 aylık bebeğim var unı baby ıslak mendilini kullanıyorum fakat çok pahalı acaba sizin önerebileceğiniz iyi bir ıslak mendil markası var mıdır?
Teşekkürler
1 aylık bebeğim var unı baby ıslak mendilini kullanıyorum fakat çok pahalı acaba sizin önerebileceğiniz iyi bir ıslak mendil markası var mıdır?
Teşekkürler
Size prema sundari isimli hanimin youtub ve instagram sayfasini oneririm. Bebek bakimiyla bagli çok kapsamli videolari vsr. Hem de gunumuzun kimyasaldan arinmiş markalarini tanitiyor. trendyol hesabindan da paylaşim yapti. Aralarinda islak mendil de ola bilir. Anne adayiyim daha. Çok yararli buldum videolarini
Şok bebeland karton kutuda 3lü paket olan(tek satılan değil) temiz içerik 40 tl her pakette 40 adet var oğlum doğduğu günden itibaren kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım hala devam.
Ilk 2 ay yenidogan islak mendillerinden kullandim. Evet biraz pahaliydi. Sonra da sleepy ve baby turconun islak mendillerine gectim. Internette toplu alimda indirimde denk getirip aliyorum.
Sleepy'nin yenidoğan ıslak mendillerinin içeriği tertemiz bebeğime onları kullanıyorum. Doğumdan önce indirimli 12'li koliler halinde almıştım. Sarı paketli olanı ve mavi paketli bio natural kullanıyorum ikisi de kızarıklık ve pişik yapmıyor.
Islak mendilin içeriginde bulunan bazı maddeler evladınıza pişik yapabilir, benim evladım yok ama teyzeyim :))
kozvit'ten Mustela marka -bebekler için olanı- ıslak mendilini kullandık uzun süre yeğenime memnun kalmıştık hiç sorun çıkardığını hatırlamıyorum, Bir girin bakın bir çok başka sitede de vardır muhakkak. şimdi büyüdü tabi bizim yavrucak orası ayrı. Bebişkonun gözlerinden öpüyorum ♥