Bebek Beslenmesi Yeni doğan bebeklerde hastalanan oldu mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Tasilali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
493
1
96
Denizli
kızlar temmuz 2009 da doğan bebekler arasında hiç hastalanan oldumu?nezle yada grip vb.burnu sürekli tıkalı olan bebekler varmı?nasıl geçirdiniz?:çok üzgünüm:

öncelikle Allah bebeğini sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım..
benim kızım 12 temmuz doğumlu. kilosu 2530du. şimdi 6kilo olmuştur sanırım.
ramazan bayramı öncesi iştahsızlık ve burun tıkanıklığı nedeniyle doktora götürdüğümüzde yapılan kan testi sonucu enfeksiyon kaptığı anlaşıldı. yaklaşık bir hafta 10 gün antibiyotik tedavisi gördük. şimdi iyi çok şükür. ama ara ara burun tıkanıklığı oluyo. solisyon damlatıyorum ben. sonra da otri bebe diye bi burun aspiratörü var onla temizliyorum. çok iyi geliyor..

canım benim bebeğim 10 temmuz doğumlu burunu tıkalı sürekli doktor sprey verdi iki günde bir onu sıkıyoruz birde banyoda suyu başını eğdirip döküyoruz baya faydası oluyor

2 temmuz dogumlu kızım çok şükür hastalanmadı ama çok korkarım hep pek çıkmıyoruz dışarı anne sütü önemli tabi mevsim geçişleri evde durmak daha iyi bide banyosunu hazır suyla yaptırıyorum mikroba karşı inşallah kimsenin bebegi hastalanmaz

benimkide 1 temmuz birkez ateşlendi bir gece geşti enfeksiyondu. burnu tıkandı bir kere bide aşıdan sonra ateşoldu. korkudan otobüde binmiyoruz biryere gitmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…