- 24 Mart 2020
- 9.941
- 35.741
- 498
- 32
Rabbim yardımcıniz olsun öncellikle bu durumdan biran önce kurtulun yalaniniz er gec çıkacak ortayaOlmuyo başvurduk mecbur olmadıkça napalim
Sinemalarda ve dizilerde kullanılıyor sanıyordum. Çok cahilmişimBize foto atsana hiç hamile karnı görmedik.
Bi atsada görsek amazondan mı aldı naaptı acaba?Sinemalarda ve dizilerde kullanılıyor sanıyordum. Çok cahilmişim
AliexpressBi atsada görsek amazondan mı aldı naaptı acaba?
Evlat hasreti cekmiyo zaten kuma korkusu yasiyoYok ya bana hiç inandiri gelmedi bu konu çünkü gerçekten aklı başında bir insan evlat hasreti çeken bir insanın yapacağı şeyler değil bunlar size dicek bişe bulamıyorum gece gece hayatımın şokunu yasattiniz saoluneğer hikayede gerçekse Allah yardımcın olsun dicek bişe yok yalancının mumu yatsıya kadar yanar çok büyük bir yalan bu bide
Bence onuda yaşamıyor eşi onla beraber bu yalana ortaksa nasıl kuma korkusu yaşıyor adamın koynuna zorla kadın mı getirecekler anlamadım ne töresi Allah aşkına nereli acaba çok merak ettim doğuda artık böyle şeyler kalmadı kiEvlat hasreti cekmiyo zaten kuma korkusu yasiyo
Hikaye gerçek mi bilemem ama bu arkadaşımız evlat hasreti falan çekmiyor kendini kurtarma peşinde şuan.. Yani derdi bir evlat edinip ona annelik yapmaktan ziyade kocasından olmamak..Yok ya bana hiç inandiri gelmedi bu konu çünkü gerçekten aklı başında bir insan evlat hasreti çeken bir insanın yapacağı şeyler değil bunlar size dicek bişe bulamıyorum gece gece hayatımın şokunu yasattiniz saoluneğer hikayede gerçekse Allah yardımcın olsun dicek bişe yok yalancının mumu yatsıya kadar yanar çok büyük bir yalan bu bide
Kesinlikle haklısınızHikaye gerçek mi bilemem ama bu arkadaşımız evlat hasreti falan çekmiyor kendini kurtarma peşinde şuan.. Yani derdi bir evlat edinip ona annelik yapmaktan ziyade kocasından olmamak..
Çocuğumuz olmuyo bizde eşimin ailesine bebeğimiz olucak dedik bildiğiniz yeni dogan bebek ailesi bakamayan varmı maddi durumumuz çok ıyi mecburuz kötü söz etmeyim mecbur kalmadıkça hiç bisey yapılmaz yok sa yuvum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?