Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yasal yollarla evlat sahibi olmaya bakın. Yine kimseye söylemesenizde olur evlatlık olduğunu. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.Çocuğumuz olmuyo bizde eşimin ailesine bebeğimiz olucak dedik bildiğiniz yeni dogan bebek ailesi bakamayan varmı maddi durumumuz çok ıyi mecburuz kötü söz etmeyim mecbur kalmadıkça hiç bisey yapılmaz yok sa yuvum
Düşük yaptım deyin mademTore olunca Zor başvurduk olmadi
Malesef olmuyo oyuzden zor durumdayızBence yasal yollarla evlat sahibi olmaya bakın. Yine kimseye söylemesenizde olur evlatlık olduğunu. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.
6 yıldır çocuğum olmuyor ilk tüp bebek denememin sonucu dün negatf oldu. Ve bu kadar zamandır aklıma böyle bir yalan söylemek gelmedi.eger gerçekten istiyorsanız kurumlara başvurun burdan size kargoyla bebek gondermeyecekler bu nasıl saçmalık. Kusura bakmayın da böyle bir yalanı nasıl attınız da bu duruma geldiniz.olmiuirsa olmuyor bu ayıp değil Allah'ın takdiri bu yaniÇocuğumuz olmuyo bizde eşimin ailesine bebeğimiz olucak dedik bildiğiniz yeni dogan bebek ailesi bakamayan varmı maddi durumumuz çok ıyi mecburuz kötü söz etmeyim mecbur kalmadıkça hiç bisey yapılmaz yok sa yuvum
Ne mecburiyeti bi açıklar mısın ? Ben anlamazmışım seni göreyimMecbur olunca herşey yapılır ne anlarsın
Töre için çocuk mu alınır. Başvurun gerekli yerlere uygun görülürse olur zaten .Tore olunca Zor başvurduk olmadi
34 haftalık biliyo lar nasıl yapıcaz bana akıl verin lütfenDüşük yaptım deyin madem![]()
Neden aile baskısı mi var . Allah yardımcınız olsun. Bu dünya imtihan dünyası. Rabbim sizi siniyor . İnsaAllah kendi evlatlariniz olur bu sıkıntıdan kurtulursunuzMalesef olmuyo oyuzden zor durumdayız
Tamam da burda evlat hasreti çeken tonla insan var. Bu neyin telaşı bu neyin mecburiyeti ? Niye yalan söylediniz ? Bu sadece olmama olayı değil başka şeyler de var.Malesef olmuyo oyuzden zor durumdayız
Nerenin töresi bu ya pardonTore olunca Zor başvurduk olmadi
Olmuyo başvurduk mecbur olmadıkça napalimTöre için çocuk mu alınır. Başvurun gerekli yerlere uygun görülürse olur zaten .
Yuh bunca zaman yalan mi söylediniz ay şaka misiniz siz34 haftalık biliyo lar nasıl yapıcaz bana akıl verin lütfen
Ciddi olamazsın değil mi ? Neden böyle bir yalan söylediniz.34 haftalık biliyo lar nasıl yapıcaz bana akıl verin lütfen
Çünkü kuma getirceklerdi napiyim senin başına gelmez bilmesinTamam da burda evlat hasreti çeken tonla insan var. Bu neyin telaşı bu neyin mecburiyeti ? Niye yalan söylediniz ? Bu sadece olmama olayı değil başka şeyler de var.
Naptınız karninizda yastıkla mi geziyosunuz34 haftalık biliyo lar nasıl yapıcaz bana akıl verin lütfen