- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
34 haftalık sizin göbek durumu nedir acaba yastık mi koyuyorsunuz34 haftalık biliyo lar nasıl yapıcaz bana akıl verin lütfen
Valla mecburdukYuh bunca zaman yalan mi söylediniz ay şaka misiniz siz
Kaç yaşındasınız tedavi yollarını denediji miValla mecburduk
Hamile karnı aldım34 haftalık sizin göbek durumu nedir acaba yastık mi koyuyorsunuz
Olayı baştan anlatırmisiniz ? Çok merak ettim ( birazdan banlanırsınız gerçi )34 haftalık biliyo lar nasıl yapıcaz bana akıl verin lütfen
Sen ne ruh hastası bir kadınsın. Kuma gelmesin diye o yavruyu alıcanda ana olacak potansiyel mi var sende. ??Çünkü kuma getirceklerdi napiyim senin başına gelmez bilmesin
22 denedik olmadi napicam bimiyorum valla mecbur kaldımKaç yaşındasınız tedavi yollarını denediji mi
Vala burda ne hayatlar ne emekler var keşke senin dedgin gbi kolaydan hemen bebek gelse pek inandirici gelmedi hikayen bana kusura bakma.kumayi kaynana kayınbaba mi getiriyor kocaniz miÇünkü kuma getirceklerdi napiyim senin başına gelmez bilmesin
Ya yaşın daha çok genç Allah aşkına olmadi ne demek22 denedik olmadi napicam bimiyorum valla mecbur kaldım
Maşallah siz yalanı doruklarda yaşıyorsunuz cocugnuz neden olmuyor peki doktora gttiniz mi kaç yıllık evlisiniz tüp bebeğe başvurdunuz mu tedavi oldunuz muHamile karnı aldım
Herşey yaparız ve zor durumdayiz diye para karşılığı çocuk almayın da yada kaçırma gibi, bunlar suç haberiniz olsun.Malesef olmuyo oyuzden zor durumdayız
olmuyorsa olmuyor deseydınız böyle bir yalan söylenır mı cıdden??Madem zor durumdasınız düştü deyin öldü diyin nebılım burdan nasıl bir çare beklıyosunuz anlamadım.Bin çeşit tedavı yolu var denemedınız mı??Olmadı taşıyıcı annelık var o da olmadı gıder kuruma başvurur alırsınız bu şekılde olmaz.Ayrıca sırf yalan söylediniz diye çocukmu almayı düşünüyorsunuz?Böyle bir yalanın ortaya cıkacagını öngöremediniz mi??ya da baştaki planınız neydi??Çocuğumuz olmuyo bizde eşimin ailesine bebeğimiz olucak dedik bildiğiniz yeni dogan bebek ailesi bakamayan varmı maddi durumumuz çok ıyi mecburuz kötü söz etmeyim mecbur kalmadıkça hiç bisey yapılmaz yok sa yuvum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?