Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Prima premium kullanıyorum kesinlikle çok güzel bir bez fakat bütçemizi aşar derseniz sleppy dende çok memnun kalanlar varSelam arkadaşlar. Doğum yapan annelere sorum olacaktı. Kaliteli ve uygun fiyatlı bebek bezi tercihiniz hangisiydi ?
Biz sleepy kullanmıştık memnundum. Arada Molfix kullandık . Şuan 10 aylık Molfix ve sleepy birlikte kullanmaya devam ediyoruz ama her çocuk farklı. Alerjisi varsa sürekli onun rahat edeceği bezi aramak durumundasınız. Benim oğlumun alerjisi yoktu şükür o yüzden bazen kalitesiz bezlerden bile kullandığım oldu. Hiç sorun olmadı şükürSelam arkadaşlar. Doğum yapan annelere sorum olacaktı. Kaliteli ve uygun fiyatlı bebek bezi tercihiniz hangisiydi ?
Küçük gelirse 2 numaradan devam edersiniz.cocuga göre degisir zate.kimi 1 ay dolmadan 2 numaraya geçer hangi marka olursa olsun.bebisin kilosu ile ilgili ..saglikli doğum diliyorumSleepy ile ilgili duydugum kalıpları küçük müş mesela yeni doğana 1 numaranın küçük geldiği oluyor Muş. Sizde karşılaştiniz mi böyle bir durumla ?
Teşekkür ederim. Allah razı olsunKüçük gelirse 2 numaradan devam edersiniz.cocuga göre degisir zate.kimi 1 ay dolmadan 2 numaraya geçer hangi marka olursa olsun.bebisin kilosu ile ilgili ..saglikli doğum diliyorum
Ben molfix ve sleepy dönüşümlü kullaniyorum bi sknti yasamadimSelam arkadaşlar. Doğum yapan annelere sorum olacaktı. Kaliteli ve uygun fiyatlı bebek bezi tercihiniz hangisiydi ?