Yeni doğan bebek bez seçimi

ssblsdt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2020
265
86
48
32
Selam arkadaşlar. Doğum yapan annelere sorum olacaktı. Kaliteli ve uygun fiyatlı bebek bezi tercihiniz hangisiydi ?

Selam arkadaşlar. Doğum yapan annelere sorum olacaktı. Kaliteli ve uygun fiyatlı bebek bezi tercihiniz hangisiydi ?
Ben Prima premium kullanıyorum kesinlikle çok güzel bir bez fakat bütçemizi aşar derseniz sleppy dende çok memnun kalanlar var

Ben sleepy kullanıyorum . 5 aylığız ba zamana kadar birtek geçen gün hafif pişik oldu poposu oda krem sürdüm geçti. Çok memnunum..

Biz sleepy kullanmıştık memnundum. Arada Molfix kullandık . Şuan 10 aylık Molfix ve sleepy birlikte kullanmaya devam ediyoruz ama her çocuk farklı. Alerjisi varsa sürekli onun rahat edeceği bezi aramak durumundasınız. Benim oğlumun alerjisi yoktu şükür o yüzden bazen kalitesiz bezlerden bile kullandığım oldu. Hiç sorun olmadı şükür

Sleepy ile ilgili duydugum kalıpları küçük müş mesela yeni doğana 1 numaranın küçük geldiği oluyor Muş. Sizde karşılaştiniz mi böyle bir durumla ?

Sleepy ile ilgili duydugum kalıpları küçük müş mesela yeni doğana 1 numaranın küçük geldiği oluyor Muş. Sizde karşılaştiniz mi böyle bir durumla ?
Küçük gelirse 2 numaradan devam edersiniz.cocuga göre degisir zate.kimi 1 ay dolmadan 2 numaraya geçer hangi marka olursa olsun.bebisin kilosu ile ilgili ..saglikli doğum diliyorum

Doğduğunda hastanede prima takmışlardı pişik yaptı. Sonrasında sleepy kullandım hala da kullanıyorum. Pişik sızma vs olmuyor çok memnunum.

Anne degilim ama pek cok anne biliyorum. En cok sleepy den memnuniyet var. Bir de bir emzirme danışmanı prima pure onerdi.

Canım instagramda bi sayfa var bebek ürünlerini inceliyor. Primada parfüm içeriği var o yüzden pişik yapma olasılığı çok yüksek. Sleepy de sızdırmayı çok Duydum. Molfix sanki biraz daha iyi

En güzeli molfix bence. Ben onu kullaniyorum.
Prima hep mi sızdırır arkadaş. Prima nin aktif bebek bezi mesela sızdırma yapmıyor ama örnek vereyim değiştirirken yere koyuyorum bi kaldırıyorum yerde iz var. O da kendini sızdırıyor. Sleepy de lastik izi yapiyor ama güzel en iyisi sleepy ve molfix.
Migrosun minnies bezi var o da cok güzel
Kokusuz parfümsüz sızdırmıyor ve ince ama o benim oğlana pişik yaptı 😁😁 onu deneyebilirsin uygun onun fiyatı.

Back