yeni doğan bebeğiniz için hangi marka niveamı johns babby mi dalin mi sebamed mi

jhonson baby ın yenıdogan şampuanı var ondan aldım ve nıvea baby ın pişik kremi çinko zararlı degıl tum pişik kremlerının içinde çinko var dıkkatlıce okursanız gorursunuz ıslak mendıl olarak cocuk dr uni baby nin saf pamuk mendılı var gecen sene bebek fuarında uni baby nın standındakı gorelı bayan mendılı emın goreceksınız agınıza sadece su gelecek eşime emdırdım va hala yasıyor:)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben herşeyini set halinde aldım. Dalin marka. Dalin de beni cezbeden ilk şey kokusuydu. Mendilinden şampuanına kadar çok güzel bir kokusu vardı. Kısmetse doğacak bebeğime de yine aynı setten alıcam. Ben çok memnun kalmıştım.

ben nıvea set almıstım dogmadan pişik kremı bıraz yogun geldı sebamed aldım kıvamı ıyı vucudu hemen emıyor ama pişik yaptı bızı sonra gıttım dalım pişik kremı aldım oda pışik yaptı ben tekrar nıvea ya dondum bızım popomuza o ıyı geldı kokusuda cok guzel dogal olanı sebamed aslında parfum bıle ıcermıyor

bir de mustela var onu da çok öneriyorlar
sebamed den bile daha iyiymiş
duydunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…