• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni doğan bebeğimizin odasını ne zaman ayırabiliriz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

newlife

Ziyaretçi
Arkadaşlar bebişleri odalarına ne zaman geçirebiliriz..???:emir_bebek:

canım az kalmış bebişine kavuşmana öncelikle sağlıkla al kucağına:)
benim bebişim 4,5 aylık ben bu hafta ayırdım odasını
telsiz koyuyorum başucuma
e biraz yorucu ama olsun
ileride sıkıntı çekmemesi için bence odasını bilmesi önemli..

canım demek ayırdım benim kızımda 5 aylık oldu bende 6 ay olsun ayırmayı düşünüyorum

6 ay iyi gibi..çocuk doktorları ne diyo acaba? İnternette 50 çeşit tavsiye var kafam karıştı:1rolleyes:

canım demek ayırdım benim kızımda 5 aylık oldu bende 6 ay olsun ayırmayı düşünüyorum

valla aslında denedim ben de 6. aydan sonra düşünüyordum
beşiği yazlıktaydı mecburen yatırdım bir iki gün
sonra bir baktım problemsiz yatıyor hiç dokunmadım ben de:D

en güzelini yapmışsın benimde arkadaştan bebek telsizi gelecek 1 ay içinde onu bekliyorum gelsin bende gecikmeden ayıracağım sonrasında çok zorluk oluyormuş

Bebek telsizleri de ne kadar pahalı yaaa...kafamçokkarıştıbi bakıyım fiyatlarına dedim netten..en basit olanı 300 den başlıyo...bebek telsizi mi bekçi telsizimi anlamadım:roflol:

Benimde kizim 10 aylik bende ayirmayi dusunuyorum ama bir yandanda korkuyorum cok hareketli bir bebk kizm ayni 1 yasindaki cocugun yaptiklarini yapior kapilari acior tv yi acior zaten dogdu dogfalida besikinde yatmior sevmedi besiki iki tane ozenerek aldim nafile sefil uykuyu seviyor bende yer yatagi yaptim orda yatior ama temizlikten sonra ayircam ama bu sefrde ksi geliro benim evimde sobali ne yapicagimi sasirdim bende

benim oğlum1 yaşına geldi ama hala ayıramadım,gece emmek istiyor,yanında yatınca uykuya dalıyor,bide çok hareketli gündüz yatağına yatırdığımda beşiğinin korkuluklarına tırmanırken yakaladım...nasıl ayıracağım bilmiyorum aslında ayrılmakta istemiyorum o yanımdayken güvende hissediyorum yalnız odaya bırakınca kötü hissediyorum...

benim oğlum1 yaşına geldi ama hala ayıramadım,gece emmek istiyor,yanında yatınca uykuya dalıyor,bide çok hareketli gündüz yatağına yatırdığımda beşiğinin korkuluklarına tırmanırken yakaladım...nasıl ayıracağım bilmiyorum aslında ayrılmakta istemiyorum o yanımdayken güvende hissediyorum yalnız odaya bırakınca kötü hissediyorum...

Ama canımcım çocuğun odasını da ayırmak gerekiyomuş bi zamandan sonra..sonra alışkanlık yaparsa gelişiminde kötü etkisi oluyomuş..bide seninki erkek çocuğu..bi çocuk doktoruna sor istersen..o bi yol gösterir mutlaka..benide daha doğurmadan onun telaşı aldı-tatlicadiarzu-

arkadaşlar çok geciktirmemek gerekiyor tabi bunun asgarisi nedir dr sormak lazım benim bi akrabam çocuğa kıyamadığından ayıramadı çocuk şimdi ilkokul 3 e gidiyor hala odasında tek başına yatamıyor ya annesiyle uyuyacak yada annesi onun odasında bide erkek çocuğu dikkat etmek lazım

Bebek telsizleri de ne kadar pahalı yaaa...kafamçokkarıştıbi bakıyım fiyatlarına dedim netten..en basit olanı 300 den başlıyo...bebek telsizi mi bekçi telsizimi anlamadım:roflol:

canım senin dediklerin görüntülü olanlarmı 100-150 civarında var

Bende 15 gün önce ayırdım odası hemen benim odamın karşısı olduğu için içim biraz daha rahat ama ilk günler saat başı bir ben bir babası kontrol ettik. Aklı ermeden ayırmak en güzeli sonrasında çok zor oluyor.

ben de seneye baharda ayırcam yani 10 aylık falan oluyor işte ozaaman

canım benim şimdi taşındığım evde küçüktü bende oturma gurubumu anneme verdim şimdi salonda oturuyorum kızıma oda yaptım bu şekilde

benim kizim 4u bitirdi burdaki dr ideal zamanin 6-7aylik olduklari zaman dedi bende telsiz alirken cok pahali ama kameralilardan aldim odasina kurdum gunduzleri oraya yatiriyorum simdilik sorun yok hatta bir gece yatagin icinde uyuya kalmisti bende orda birakmistim (kizim 10,30da yatiyor saat 7ye kadar hic uyanmaz)sabaha kadar uyudu monitorden surekli kontrol ettim sabah gayet neseliydi sanirim ayirirkende sorun cikarmiyacak kuzum

ben de 6 ayını bitirsin ayırcam inşallah
tatilde 3-5 gün kayınvalidemlerde ayrı odada yattı,pek sorun olmadı

ben daha yeni beko babytime bebefon aldım kargo ücreti dahil 75 ytlye geldi
çok güzel,en ufak sese bile duyarlı,kibar,minik bir bebefon

Back