- 2 Kasım 2011
- 44
- 3
- Konu Sahibi aysunandaysun
benım oğlumda dogdugun dan tam 1.5 yasına gekne kadar ne zaman emzırsem fıskırtarak hıc abartmıyorum 1 tas dolusu kusardı sonra emmekm ısterdı ama yıne kusardı emmedıgı zamanlarda kusardı dr reflu var dedi 6 aya kadar bekledık azalmak yerıne arttı ama bu arda kılo alımıda gayet ıyıydı gelısımı falan sadece sorunumuz asırı kusmasıydı 6 ay oldu dr bı surup verdı reflu ıcın kullanık ama pekte faydası olmadı buyudukce gecer dedi dr 1.5 yasına gelınce gectı cok sukur en onemlısi bu durumda kılo alıp almadıgı ve gelısımı bızım herseyımız normaldı ben bır yere gıtsem 4 5 takım kıyafet 50 tane onluk 50 tane havlu mendıl(kendı el emeklerımızle yaptıklarımız kustugunu tutmadıgı ıcın eşim bi yurtdısı bebek magazasından havlu mendıllerden almıstı resmen bir koleksıyonum var onluk ve mendıl adına )bunları getırıdım bana yetmezdı kusardıu hemen yıkar asar kurturdumkı 1 saate sonrasına yetıssın dıye benı m ustum basımda cabası yanı batardı heryer halı koltuk hareketlenmeye baslayınca etrafada kusuyor cunku ama sonunda gectı ınsallah sızınkıde tez zamanda gecerrr
1,5 yıl uzun bi süreç çünkü 1 gün bile bikaç güne bedel geçiyor ama tek tesellimiz bir gün geçsin yeterki...inşallah.