Bebek İkinci El Yeni doğan ariyorun

Gulcantas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
43
10
38
Merhaba üçüncü çocuğuma hamileym nasipse doğum ocakta, malum çocuk çok olunca masrafda çok bu sebeple lütfen çok uygun fiyatlı, bir kaç tulum hastane çıkışı, henüz hiç birşey hazırlayamadim çünkü

Merhaba üçüncü çocuğuma hamileym nasipse doğum ocakta, malum çocuk çok olunca masrafda çok bu sebeple lütfen çok uygun fiyatlı, bir kaç tulum hastane çıkışı, henüz hiç birşey hazırlayamadim çünkü
Merhaba benim bebegim 5aylik kuculenlerini size uygun gonderebilirim arti hedilerimde olur bebise toplu sekilde kac aylik hamilesiniz

Merhaba kız bebek nasipse doğum ocakta ayında, lütfen sıfır fiyatına olmasın durumum çok yok uygun bir kaç parça bakiyorub

Merhaba kız bebek nasipse doğum ocakta ayında, lütfen sıfır fiyatına olmasın durumum çok yok uygun bir kaç parça bakiyorub
Yok hayir bende cok var isterseniz hepsini gonderecegim size 100liraya kargoda sizd ait olacak icinde zibinlar alt ust takimlar taytlar bebek havlu falan cok var elimde

Buda var

Eklentiler

• Screenshot_20181026-064058.png
    Screenshot_20181026-064058.png
    227,5 KB · Görüntüleme: 55
Merhabalar..
Ben de son kalan kiz bebek kiyafetlerimizden ucretsiz gonderebilirim..
Özelden iletisime gecip adres bilgilerinzi gonderirseniz ptesi kargoya veririm..

X