Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim bebegim 5aylik kuculenlerini size uygun gonderebilirim arti hedilerimde olur bebise toplu sekilde kac aylik hamilesinizMerhaba üçüncü çocuğuma hamileym nasipse doğum ocakta, malum çocuk çok olunca masrafda çok bu sebeple lütfen çok uygun fiyatlı, bir kaç tulum hastane çıkışı, henüz hiç birşey hazırlayamadim çünkü
Yok hayir bende cok var isterseniz hepsini gonderecegim size 100liraya kargoda sizd ait olacak icinde zibinlar alt ust takimlar taytlar bebek havlu falan cok var elimdeMerhaba kız bebek nasipse doğum ocakta ayında, lütfen sıfır fiyatına olmasın durumum çok yok uygun bir kaç parça bakiyorub
AdarYok hayir bende cok var isterseniz hepsini gonderecegim size 100liraya kargoda sizd ait olacak icinde zibinlar alt ust takimlar taytlar bebek havlu falan cok var elimde
AnladimAdar
Bu kadar bütçem yok ve alacağım bir kaç parca
Yasa gerçekten mi Allah razı olsun tel adres herşey verebilirim içiniz rahat olsun zaten kalite ve çok şey istemiyorum bebek doğunca giyecek bir kaç şey çok sağolun Allah razı olsun sizin gibi insanlardanBen size ücretsiz gönderebilirim
Bende karşılıksız bırakmak istemem malatyadayim size gün kurusu kayısı göndermek isterim kurutulmuş meyve annemin mahsulleri tertemizBen size ücretsiz gönderebilirim
25 tl ye gönderirim ben cep nonuzu yazın özeldenAdar
Bu kadar bütçem yok ve alacağım bir kaç parca