Kuzum bence bunda en önemli kriterin anne, baba olarak sizler nasılsınız ? Onu da göz önünde bulundur. Benim sahsen en büyük pişmanlığım o oldu. Biz karı koca ikimiz de minyonuz. Herkes bana bebek çabuk büyüyor çok yenidoğan alma dedi. Almadım. 38+3 te vakitlice doğdu. Ama kızım 2600 , 45 cm doğdu. Sonrasında da o hemen toparlayan bebeklerden olmadı. Çocuk bir doğdu bütün takımları aşırı büyük. Biz apar topar gidip prematüre kıyafetleri aldık. Ki onları bile 1.5, 2 ay kullandık… 1 numara bezi çok alma hemen büyüyor dediler. Biz taktık büyük geldi. Biz gene 1.5 , 2 ay prematüre bezi kullandık… kimisinin bebeğine de 1 hafta sonra kücük geliyor kıyafetler… bence 4-5 tane falan yenidoğan al. Sonrasına sadece bütçe olarak ayır. İhtiyaca göre gider alırsın. Şimdi her yerde her bütceye uygun kıyafet mağazaları var. Zaten internetten bile alsan 3-5 güne geliyor. Ne yenidoğanda, ne 0-3 ayda falan aşırıya kaçma derim. Bebeğin büyümesine göre alırsın. Para olarak ayır at kenara. Bence en doğrusu o