Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bakarken aklım gitti valla...aman allahım o ne emek yaa...hepsi birbirinden güzel...ayrıntılı inceleyemedim...daha kaç kere bakarım bilmem artık..istediğim olursa sipariş veririm canım...
Merhaba, El emekleri ile ilgili paylaşımlarınızı sonuna dek destekliyoruz ancak konunun uygun yer olmadığını düşünerek taşıdığımızı bildirmek istiyorum. İyi paylaşımlar dilerim:a.s.: http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-orguleri-f938/
bakarken aklım gitti valla...aman allahım o ne emek yaa...hepsi birbirinden güzel...ayrıntılı inceleyemedim...daha kaç kere bakarım bilmem artık..istediğim olursa sipariş veririm canım...
daha önce eklemiş olduğunuz elişlerinizi yeniden yayınlamışsınız bu yasak önceden uyarılıp kilitlenen konularınız var lütfen bundan sonra daha dikkat ediniz.