• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Dişlerim

sistonia06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
134
26
48
39
3hafta süren diş maceramın sonu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 649
  • image.jpg
    image.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 634
Güzel olmuş, bol gülümsemeli günler :-)

Nerede yaptırdın? Ön diş, yaprak porselen mi dolgu mu acaba?

Sadece ön 2 dişim zirkonyum. Bleaching de yapıyorum. Köprüm de yenilendi. Hepsine 2200 tl verecegim daha ödeme yapmadim.

ya bende düşünüyorum on işi dişimde sarı lekeler var diş taşı felan değil kendi rengi öle bide uzatmak için ama dişi baya kazıyolar o yüzden yaklaşmıyorum pek sizde kazıdılarmı kazıdıysalar ne kadar derin kazıdılar bu arada çok güzel olmuşlar

Benim ön 2 dişim kesildi, kücültüldü. Ona gore ölculer alindi. Defalarca renk ve estetik gülüs provasina gittim. Diger dislerimde sarı gibiydi. Onlara da bleaching yapıldı (ona para almadı ) hala evde kendim yapıyorum geceleri jel sürüp öyle uyuyorum. Renkler tam eşit değil simdilik, iki disim cok belli olmasa da daha beyaz. Digerlerini de ön iki disime kadar rengini açıyoruz simdi :)

Merhaba disleriniz de pek bi sorun yokmus aslinda sadece kucuk bi kirik varmis. Bunu kesmeden onarmanin yollari vardi keske kestirmeseydiniz dislerinizi. Moralinizi bozmak istemem ama 16 yil once tek on ust disim mecburiyetten kaplama olmustu. 10 yil sonra sandivic yerken cit die kiriliverdi alttaki kesik disle birlikte. Size tavsiyem bu kaplamalari ihmal etmeyin. Dis ipi kullanin. Benim gibi 10 sene beklemeyin ozellikle dis etinde anormallik olursa hic vakit kaybetmeden doktora kosun. Alttaki dis curuyor zAmanla ve kaplamalar da duruma gore degismeli uzun yillar kontrol ettirmemezlik yapmayin alttaki dis kirilmassa ve curuk olusursa koke kadar ilerlemeden onlemini alirsiniz ve olurda birgun boyle bir durum yasarsaniz disi cekip implant yapalim tek sansiniz bu onerisinden once post core yaptirma ihtimalini de gozardi etmeyIN. Son 5 yildir koku agzimda tutabilmek icin yaptirdigim 3 post olacak ama yasim genc ve kok hala saglam. Moralinizi bozmak istemem illede bunlari yasayacaksiniz die biseyde yok. Belki 20 yil hic bisey olmayadabilir ben sadece ihmal etmemeniz icin yazdim. Disleriniz Guzel olmus gule gule kullanin.

Cok tesekkur ederim yorumlariniz icin. Dislerim tel yuzunden kaymisti , cok kafaya takmaya baslamistim. Aslinda doktorum da defalarca dedi dokunmayalim dislerini kesmeyelim ama ahh bizim bu estetik duskunlugumuz umarim sorun yasamam, öN dislerim zirkonyum doktorum bana istedigin gibi ısırabilirsin dedi ama ben hala nineler gibi köpek dislerimde ısırarak yiyorum hala alısamadim ben de

selam dişlerin çok güzel olmuşlar güle güle kullan :) bende ön iki dişime istiyorum keşke istanbulda yaptırsaymıssın fiyatıda çok uygunmuş :)

Back