• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni dikiş makinesi almak istiyorum (Nakışlı)

Papatyam70

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
2
0
6
İstanbul
Merhaba hanimlar,
Nakışta yapabilen dikiş makinesi önerilerinizi bekliyorum.

Özellikler:100-200 TL arasi
Nakis dikis (olabilirse) overlok yapabilen
Bilinmedik bir marka olmazsa iyi olur.

Kullandiginiz veya tanidiginizin kullanip memnun kaldigi makine onerilerinizi bekliyorum hanimlar :)

bende dikiş makinası almaya niyetliyim....singer yada janome düşünüyorum ....janome daha yakın geliyor ama bakalım....canım 100-200 arası hem nakış hem overlok özellikli ben hiç görmedim....400 ve üzeri olanlar çok özellikli oluyor sen yinede araştır bakalım belki yazan olur....bende takip edicem.....

nakışlı makina derken kendinden piko deseni yapanı mı kastettin anlamadım..eğer piko deseni yapsın dersen en aşağı 500-600 tl yi ayırman gerek.nakış dersen ; nakışı eski kara makinaları da yapar canım...ben janomeye taktım çoook istiyorum maaşı bialsa eşim inşallah alcam....diğer konuyadayazdım buraya da yazayım....hem overlok hem nakış vs istiyorsun 100-200 tl ye olmaz canım...singeri belki bulursun 225 tl ye falan ama sakın yanaşma derim nette araştırdım makinacıya sordum hatta birebir bayanın teki;aman yanaşma çok pahalı elektronik singer aldım evde yatıyor kaç kez bozuldu dedi...artık çinde üretilen singerin içi plastikmiş....janome nin 300 tl lik basit bi modelinde overlok nakış dikiş yaparsın...5 tl ye sürfile ayakları var yadaiçine kıvıran ayakları var..yada35 tl ye hem kesen hem overlok yapan ayaklar var..bunların üçü de işini görür şahsen o yaklardan ben alsam sürfile ayak ve içine kıvırıp overlok yapan ayaklardan alırım.diğer 35 tl lik ayağa hiç gerek yok bence..nakışa gelince yine kapitone ayağı gördüm nette...çok güzel nakış yapabilirsin..nakış ayağı ve kasanakları varonlar la da güzel iş çıkar...bu dediğim 300 tl lik model janome 1018...videosunu izledim ;rülü dikti penyeyi dikti esnek kumaş dikti.kotu 8 e katladı dikti..yetmedi mineflo var ya yer kaplama malzemesi...onu dikti adam ya hiç iğne değişmeden....alırsan bunu al derim...japon üretimi içi demir ..inşallah singer gibi sonradan kendi kalitesini düşürmez..

Son düzenleme:
bende dikiş makinası almaya niyetliyim....singer yada janome düşünüyorum ....janome daha yakın geliyor ama bakalım....canım 100-200 arası hem nakış hem overlok özellikli ben hiç görmedim....400 ve üzeri olanlar çok özellikli oluyor sen yinede araştır bakalım belki yazan olur....bende takip edicem.....

ben çok beğendim aldım süperr her türlü kumaşı dikebiliyorum hiç zorluk çekmeden janome aldım çok güzel ikizlermakine dan aldım çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

Back