Çamaşır ve Kurutma Makineleri Yeni camasir makinesi alacagim tavsiyleriniz?

Hangi camasir makinesi almaliyim?

• Ankete Katılan
    27
Bosch aldım2-3 yıl oldu .
Benim için derce önemliydi .
Diğerleri 60 tan direk 90 a geçiyor bense beyazları 70 te yıkarım .
60 ta hijyenik gelmiyor 90 da çamaşıra yazık.
Kısa programları var .15dk 30 dk vs
Gömlek bebek yün spor karışık yorgan sentetik programları var .Her programın saatini düşürüp artırabiliyorsun
Memnunum .

Hiç iyi değil kullanıyoruz.

5 ay oldu arçelik 7 kilolu yıkama alalı ama hiç memnun değilim beyaz çamaşırlarını lekeli bırakıyor kesinlikle arçelik, beko almayın zaten bunlar Çin de üretildiğinden içi metal değil plastik fazla çamaşır yüklediğiniz anında sarsırmalar yerinden hoplamalar ve bozulan tambur arızası meydana geliyor aman uzak durun, bende kesinlikle arçelik ve beko almayacağım, iyice kar oranı yükselsin diyi içi
Plastikten oluşuyor, sağlamlık aramayınmerhaba

ya anlamıyorum ki gerçekten 7kg almasaydınz keşke ben 9kg dusunuyorum..
bnm yengem aldı gayet memnun arçelik .. hatta komple beyaz esyası arçelik
tamamıyla şans

Arızalınan arçeklikten sonra ariston markasında beyazları yıkadım beyazlarda leke yoktu ve program ayrıntısı fazlaydı renkli çamaşırlardaki da daha iyi sonuç gözlemledim

Canim bu makina. Mesela camasir atmayi unuttun o kucuk pencereden atiyorsun HayatBen

Eklentiler

• 20190912_164053.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 959
  • 20190912_164103.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 708
  • 20190912_164115.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 750
  • 20190912_164150.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 860
Canim bu makina. Mesela camasir atmayi unuttun o kucuk pencereden atiyorsun HayatBen
Markasını yazmayı unutmuşsun, beyazları nasıl yıkıyor

Canim kullanisli icine baya bir camasir aliyor. Kisa programlari da cok guzel. Ben genelde günlük yikama programini kullaniyorum.
1 saat 14 dakika. Bazen terlemissek cok fazla eger tshortleri kopukte bekletme yapiyorum 1 saat 44 dakika cok iyi cikartiyor. Mesela evde yoksanda gecikmeli bitirebiliyorsun. Bence iyi makina 2 sene olcak bi sorun yaşamadım.

iyi bari sevındım .. gerçi bu beyaz esya şans işi ama insan korkuyor.. Sende kurutma makinesi var mı? nişanlımı ikna ettim sonra alırız dedi (Riske atmak istemedim evlendıkten snra ) hayır dedim almışken 4ünü birden alırız. naslsa şimdi almayacağız evi tutunca alacağız ona göre para biriktirirz dedim ii tamm dedi :)

Bununda catal bicaklari üste koyuyorsun diziyorsun

Eklentiler

• 20190912_165850.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 346
  • 20190912_165859.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 307
  • 20190912_165904.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 306
  • 20190912_165924.jpg
    172,4 KB · Görüntüleme: 340
  • 20190912_165954.jpg
    189,4 KB · Görüntüleme: 328
Yok kiz bende kurutma makinasi. Aslinda bazen aklima geliyor olsa ne iyi olur diye ama almamistim evlenirken. En iyisi evlenmeden aldirmak zaten

Yok kiz bende kurutma makinasi. Aslinda bazen aklima geliyor olsa ne iyi olur diye ama almamistim evlenirken. En iyisi evlenmeden aldirmak zaten
Bununda catal bicaklari üste koyuyorsun diziyorsun
çatal bıçakları dizmek için öyle ugrasıyormusun :/ oyyy üşenirim ben öylee rastgele koyarım herhlde...

ikisinden biri senin ki ? ama dediğim gibi uğraşamam ben böyle gına gelir huyumu biliyorum yerleştirmem rastgele atarım

bende şuna baktım ;

yorumları yoktu bulamadım ..

aldırıcam zatennnn kurutma makinesi kurtulusu yok beyfendinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…