Bana doktorum deviasyonun da estetiğe girdiğini söylemişti, sonuçta yamukluk da estetik bozukluk oluyor, çökmeniz ne şekilde oldu acaba, neresi çöktü, biraz açar mısınızBu sabah 2. Burun ameliyatımı gerçekleştirdim ilki estetik değil deviasyon ameliyatıydı başarısız oldu ve çöktü burnun o yüzden ikincisini gerçekleştirdim nasıl olur bilmiyorum doktor hiç pozitif bişey söylemiyor beklentim yükselmesin diye mi acaba
Bana doktorum deviasyonun da estetiğe girdiğini söylemişti, sonuçta yamukluk da estetik bozukluk oluyor, çökmeniz ne şekilde oldu acaba, neresi çöktü, biraz açar mısınız
Ben hiç ödemedim.Arkadaşlar burun estetiği ameliyatı olduktan sonra kontroller için ayrıca ücret ödüyor muyuz
Hangi hastaneBen hiç ödemedim.
Hangi hastaneKontrolllerde ödeme olmuyor
Hangi hastane
Ben medicalparkta oldum ama genel olarak hemen hemen hepsinde kontrolde ücret olmaz
Bende
Ben de memorial de oldum ama muayene ücreti alıyorlar diy e duydum
Ben Mersin de oldum ameliyatımı.3. kontrolumde ücret istendi fakat ben doktorun çağırmsıyla geldim dedim ve ödemedim.sonrasında iki kontrole daha gittim ve hiçbirine ücret ödemedim.zaten dünyanın parasını verip ameliyat oluyoruzArkadaşlar burun estetiği ameliyatı olduktan sonra kontroller için ayrıca ücret ödüyor muyuz
Hangi hastanede ameliyat oldunuz ?Ben Mersin de oldum ameliyatımı.3. kontrolumde ücret istendi fakat ben doktorun çağırmsıyla geldim dedim ve ödemedim.sonrasında iki kontrole daha gittim ve hiçbirine ücret ödemedim.zaten dünyanın parasını verip ameliyat oluyoruz
Mersin Medical de.Hangi hastanede ameliyat oldunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?