Yeni burun estetiği olanlar gelin konuşalım bilgi öneri paylaşalım

Darkskyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
139
30
13
Bu sabah 2. Burun ameliyatımı gerçekleştirdim ilki estetik değil deviasyon ameliyatıydı başarısız oldu ve çöktü burnun o yüzden ikincisini gerçekleştirdim nasıl olur bilmiyorum doktor hiç pozitif bişey söylemiyor beklentim yükselmesin diye mi acaba

Şu anlık bilmiyorum canım eğer kontrole gidersem ileriki zamanlarda söylerim

Bana doktorum deviasyonun da estetiğe girdiğini söylemişti, sonuçta yamukluk da estetik bozukluk oluyor, çökmeniz ne şekilde oldu acaba, neresi çöktü, biraz açar mısınız

Bana doktorum deviasyonun da estetiğe girdiğini söylemişti, sonuçta yamukluk da estetik bozukluk oluyor, çökmeniz ne şekilde oldu acaba, neresi çöktü, biraz açar mısınız

Burun sırtı çökmüş burnumda kemerimsi bir kemik çıkıntısı oluştu ameliyattan önce yoktu fotoğraftaki gibi bir çıkıntı

Eklentiler

• 06EE2508-0014-4DDC-955F-4B4A43A8C872.jpeg
    18,3 KB · Görüntüleme: 104
Arkadaşlar burun estetiği ameliyatı olduktan sonra kontroller için ayrıca ücret ödüyor muyuz
Ben Mersin de oldum ameliyatımı.3. kontrolumde ücret istendi fakat ben doktorun çağırmsıyla geldim dedim ve ödemedim.sonrasında iki kontrole daha gittim ve hiçbirine ücret ödemedim.zaten dünyanın parasını verip ameliyat oluyoruz

Hangi hastanede ameliyat oldunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…