Yeni burun estetiği olanlar buraya

Bende ameliyat oldum ameliyat masası burnumu beğendim ben dik istememiştim hafif toparlama istemiştim burun ucum büyük gibi geldi bana ama doktor ödem var küçülecek dedi. Zaten ameliyat masasında şişmeye başlamışım alnım üst dudağım şişmiş burnumda ödemdir imşallah diye umuyorum ama o haliyle bile eskisinden çok çok daha iyi

Burun estetiği oldum 2,5 ay oldu sürecim çok zor geçiyor burnum aşırı kuru çok sert ve yüzüme baskı yapıyor siz yaşadınız mı bu sorunları çok korkuyorum doktorum çok ilgisiz

Benım bugün 22. Günüm burnum sola doğru yamuk gibi duruyor doktor ödemden dedi ama sizce öyle mi siz yaşadınız mı ?

Benım bugün 22. Günüm burnum sola doğru yamuk gibi duruyor doktor ödemden dedi ama sizce öyle mi siz yaşadınız mı ?
Merhaba.Yeni gördüm yorumunuzu.Öncelikle geçmiş olsun.Şuan yorum yapmak için çok erken benim burnumun sağ tarafı sol tarafından farklı duruyordu.Erken dönem gayet normal ödem demişti doktorum.4 buçuk ayı geride bıraktım şuan memnunum geçti o asimetrik görüntü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…