Sevgili
KilicBaligi bana da yardımci olursan çok sevinirim.
Acayip derecede kuafor magduruyum.
Sacimi hem yakıp hem de tepki gösterince, "Sizin saciniz zayıf, ince telli ben ne yapayım" deyip için içinden çıkıyor üstüne de para alıyorlar.
Para vermem demiyorum itiraz etsem de çünkü tartışma filan bu ortamları hiç sevmem. Bir daha o kuaföre gitmemeyi yeğliyorum tepki olarak.
Soruma gelince ;
Saçlarım rofleli ama uçları oldukca yanik. Ben kismen temizledim evde ama şu anda dipleri de oldukça uzadı.
Röfleli saç pek kullanışlı olmuyor, dipleri sık sık uzayınca uğraştırıyor. 5 aylık bebeğim var ve bakımımı kendim yapmak istiyorum evde.Sonra evde uzadıkca dip boyası. eşim de yardımcı olacak. Kuaför ücretlerini duyunca yardıma razı oldu :))
Saçımı komple sarıya çevirmek istiyorum. Küllü uyar mı bilmem saçlarım epey açık röfleli çünkü.
diplerimi nasıl boyamalıyım, boya no'su ve işlemler hakkında bilgi verir misin ? Ona göre gidip alışverişimi yapayım.
Ayrıca kaşlarımı da açmak isterim bi kaç ton. kumral tenli, koyu kahve doğal saç rengine sahibim ve ela gözlüyüm. sarı bende cırt durmuyor. foto da koyabilirim gerekirse
şimdiden çok teşekkür ederim.. selamlarımla..