• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni boyadığım bakır rengi saçlarım...

canım koyu halı cok daha yakısıyormus ama bakırda guzel olmus .
koyudan bakıra gecmek nasıl oldu ?
yıpranma var mı?
benım de saclarım yenı sıyah oldu ,yaza kısmetse actıracagım da
nasıl bır ıslemden gectı merak edıyorum .yıprandı mı ?

bende tarçın bakır kullanıyorum çok seviyorum bakır tonlarını çok güzel olmuşşş :)):nazar::nazar:

Ben çok beğendim sizede çok yakışmış :) saçlarınız koyu olduğu halde yıpranmamış ne güzel bende bugün boyatacağım okulum olduğu için kızıl kumral tarzı bir renk istiyorum şimdilik nisan gibi bende bakır yaptıracağım tam olarak umarım saçlarım yanmaz :)

Saç renginiz çok güzel olmuş, beğendim bende.
Güle güle kullanın.

kesinlikle mükemmel duruyor bayıldımmmmm:16::16::16::16:

Ah böyle konular acmayin yaa benim kizil askimi deprestiriyorsunuz... :69:

Hehe teşekür ederimm canlarımm beğenmenize çok sevindim :16:

Yüzün cok güzel, tenin de acik ama bir arkadasin dedigi gibi yanlis görmüyorsam tenin soguk alt tonlu, yani kizillari dogal bir sekilde tasimayan bir tenin var o yüzden her ne kadar yakissa da dogal durmamis bu sac rengi sende. Yani dogal bir kizil gibi görünmüyorsun. Ama yüzünün güzelligi ve tarzin kaldirabilmis bu sac rengini, dogal olmak gibi bir kaygin yoksa, farkli olmayi seviyorsan kesinlikle hemen vazgecmemelisin bu renkten.

Daha önce de bahsettim canım flaş parladığı için cildim o ton duruyor ama aslında porselen gibi bir cildim yok o şekilde düşün yani :)

mmmm baaa-yılll-dıııııııım gülle güle kullanın:)

mikemmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllll
Çok sağolunnn :16:

mavi bazlıdan kastım viyoleler değil ben de hiç sevmem :) aslında daha kırmızı gelmişti aklıma. tamamen kendi fantazim olan bir şeyi söyliym , fotoğrafı görür görmez o geldi aklıma. gözleriniz renkli gibi, biraz kestirip russian red denen renge yakın bir kırmızı yaptırsanız süper olabilir gibi :) tabi slania'nın da dediği gibi, doğal görünmemesi sorun değilse :)

ben de baya bi bakır kullandım , bir dönem kalçamdaydı hatta saçlarım ve en sonunda saçlarım açıcılardan o kadar yıprandı ki bugün çenemin biraz altında kestirmek zorunda kaldım ama ben pek bakım falan yapmıyordum, sadece saç kremi.ben etmedim, siz dikkat edin. bakımını eksik etmeyin, yıpranmasın benimkiler gibi :( şu an boya bile tutmuyor saçlarım.

Evet bu renklerde bakım şart. Yağlar, bakım kremleri çok önemli. Hem akmaması hem de parlaklığını yitirmemesi açısından. Umarım istediğinkızıllara sahip olursun sen de bir gün tekrar :)

canım koyu halı cok daha yakısıyormus ama bakırda guzel olmus .
koyudan bakıra gecmek nasıl oldu ?
yıpranma var mı?
benım de saclarım yenı sıyah oldu ,yaza kısmetse actıracagım da
nasıl bır ıslemden gectı merak edıyorum .yıprandı mı ?

Hiç yıpranmadı canım, çünkü uzun zamandır boyamamıştım saçlarımı doğal rengini açtıgımız için pek yıpranmadı saçlarım. Bir de bu renge geçmek hakkaten zor, işi bilen bir kuaförde yaptırmak şart.Kuaförüm iyi baya :)

güzel olmuş cnm güle güle kullan

bende tarçın bakır kullanıyorum çok seviyorum bakır tonlarını çok güzel olmuşşş :)):nazar::nazar:

yüzüne cok guzell yakismis, gözlerini daha yok ortaya cikarmis masallah canim nazar degmesin..

Teşekkür ederimmm. Seviniyorum siz böyle dedikçe, teşekkürler :))

Ben çok beğendim sizede çok yakışmış :) saçlarınız koyu olduğu halde yıpranmamış ne güzel bende bugün boyatacağım okulum olduğu için kızıl kumral tarzı bir renk istiyorum şimdilik nisan gibi bende bakır yaptıracağım tam olarak umarım saçlarım yanmaz :)

İşi iyi bilen bir kuaförde yaptırdıgınızda yanmıyor gerçekten. Tanıdığınız bir yerse hiç korkmadan yaptırın bence. Denemeye değer bu renk :16:

Son düzenleme:
Canım saçların güzel olmuş yüzüne gitmiş ama bidahaki boyattğında biraz daha mat ve doğal yapsınlar bence

Daha önce de bahsettim canım flaş parladığı için cildim o ton duruyor ama aslında porselen gibi bir cildim yok o şekilde düşün yani :)

Yok bu soguk alt tona sahip ten porselen beyaz ten anlamina gelmiyor. Tenin beyaz da olsa esmer de olsa alt tonu sari degilse soguk, alt tonu sari ise sicaktir. Damar renginden anlayabiliriz tenin alt tonunu. Sicaksa yesil, soguksa mavi ya da tenin koyuluguna göre mor görünür. Benim damarlarim yemyesil yani alt tonum fazlasiyla sari o yüzden turuncumsu kizillar cok dogal duruyor bende.

Ama senin icin bu ayrinti pek önemli degil. Yüzün fazlasiyla güzel, kaldirabilmis bu rengi. Takilma yani bu detaylara.. :31:

Son düzenleme:
Back