• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir uygulamaya geçiş ...

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.343
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101
Merhaba
Mobile trafiğin artması ve forum yapısının eski kalması sebebi ile uzun süredir planladığımız çalışmaları bu hafta sonu hayata geçireceğiz. İlk planda oldukça sıkıntılı bir geçiş süreci olacaktır. Tüm editörlerin yetkileri alınıp yeni sistemde yeniden tanımlanacaktır. Bu süreçte göstereceğiniz anlayıştan dolayı hepinize teşekkür ederiz.

Nasıl değişiklikler olucakk başkaa :44:

hayırlısı olsun ama benim mobilde bir derdim var :) alıntılama yapılan mesaj bildirimlerinde gelen link aktif olmuyor. uygulamayı full site de denedim oradan da olmuyor. sadece net üzerinden girdiğimde oluyor. var mı bir çözümü? :12:

Yedeklemeler, güncellemeler, hatalar, sunucu bağlantıları, açılamayan sayfalar...

Bize ne olacak?
Korkuyorum, geceleri çakacak 404'lerden..
Korkuyorum sunucularınızdan..
allah kahretsin çok korkuyorum!

Yedeklemeler, güncellemeler, hatalar, sunucu bağlantıları, açılamayan sayfalar...

Bize ne olacak?
Korkuyorum, geceleri çakacak 404'lerden..
Korkuyorum sunucularınızdan..
allah kahretsin çok korkuyorum!

Biraz sabır ile herşey halolur.2006 da bu versiyona geçerken şifreler vs her bişi resetlenmişdi.Forum bomboşdu.Kısa sürede yoluna girdi biraz sabırla.Gene aynısı olacak eminim

dün telde anlaştığımız gibi kazen muneden yetkılerı alıyosunnnnnn hoooopppp bana devredıyosun ondan sonra hem admine hemde onur üyesi olcem ben muneyide grili görcem:27::27::27::27::27:

Merhaba
Mobile trafiğin artması ve forum yapısının eski kalması sebebi ile uzun süredir planladığımız çalışmaları bu hafta sonu hayata geçireceğiz. İlk planda oldukça sıkıntılı bir geçiş süreci olacaktır. Tüm editörlerin yetkileri alınıp yeni sistemde yeniden tanımlanacaktır. Bu süreçte göstereceğiniz anlayıştan dolayı hepinize teşekkür ederiz.

Slm kazen abi;
Boyle profilinize bi baktimda bekarsiniz ama cocugunuz var bu saatte guldum valla .....

ben mobil den giriyorum insalla sorun yasamam
kk candir..

uygulama ne zmaan aktif hale gecicek

Back