Almancayi napacak alanyadayeterli derecede almanca biliyor musunuz? bence en önemlisi bu. yani iletişim kurabildiğiniz sürece zorlansanızda yeni çevre yaparsınız.
ayyy alanyayı almanya okumuşumya:)Almancayi napacak alanyada
yeterli derecede almanca biliyor musunuz? bence en önemlisi bu. yani iletişim kurabildiğiniz sürece zorlansanızda yeni çevre yaparsınız.
Yaa almanyayi konyayla nasi mukayese eder bu kiz ne zirvaliyo demedin mi tek sorun almanca mi gordun :))))ayyy alanyayı almanya okumuşumya:)
öylede sorsa zırvalıyor demezdim. yabancı bir ülkede tek demeyim ama en önemli sorun sorun dil bence.Yaa almanyayi konyayla nasi mukayese eder bu kiz ne zirvaliyo demedin mi tek sorun almanca mi gordun :))))
Bende İngilizice neyime yetmeyecek diye düşünmeye başlamıştııımyeterli derecede almanca biliyor musunuz? bence en önemlisi bu. yani iletişim kurabildiğiniz sürece zorlansanızda yeni çevre yaparsınız.
kışları da zaten okuldu şuydu buydu derken direk yaza geçeriz yaAlanya harika bi yer dunyada bi cennet ama cok kucuk tabi yazlik belde sonucta ozellikle kisin sikici olur sehir insani icin ama konyayla mukayese edeceksek, alanyanin ölüsü konyanin dirisinden yegdir yani :)))) insanlari medenidir sicak kanlidir akdeniz insani iste, konyadan kurtulduguna sevinirsin
Akdeniz'e, bir de Alanya gibi yerlere gidip de şikayet edeni duymadım. Güzel ve büyük şehirlerden gidenler alışmakta zorlanabilir, çünkü büyük şehirden küçük yere alışmak zordur. Alanya'da Konya'yı arayacağını sanmıyorum. Mutlu olursunuz bence.
Merhaba ablalarım ! Size danışmam gereken bir şeyler var. Ben 16 yaşındayım ailemle bir karar alıp Alanya'ya taşınmaya karar verdik ama şöyle bir durum var ki orada tanıdık hiç kimsemiz yok. Bütün akrabalarımız burada Konya'da. Açıkçası benim yeni bir çevre yaratmak konusunda bir sıkıntım olmaz fakat ben oranın insanlarını merak ediyorum. Sıcakkanlılar mı ? Çünkü Konya'nın insanlarından BIKTIM. Lütfen Konya'lı olanlar alınmasın, söz meclisten dışarı
Okul hayatım orada devam edecek falan. Benim sıkıntılarım insanlarının nasıl olduğu ve oraya gittiğimde rahatça gezip dolaşabilecek miyim gibi sorular. Hatta part-time bir işe girip para bile kazanmak istiyorum bu tür şeyleri yapabilir miyim? Teşekkürler şimdiden
Akdenizin her ili sicakligi gibi sicakkanli insanlarla doludur. Antalya da oyle. Konyadakinden daha rahat olursunuz.
yeterli derecede almanca biliyor musunuz? bence en önemlisi bu. yani iletişim kurabildiğiniz sürece zorlansanızda yeni çevre yaparsınız.
İnsan nereye giderse kendini götürürmüş. Ailen Konya'daki çevre baskısını Alanya'ya götürüp Alanya'da sana Konya hayatı (ki memnun değilmişsin) yaşatmaya kalkarsa hayatın Konya'dakinden daha da zor olur. Ne demişler 'Romadaysan, Romalı gibi davranacaksın.' Sen zaten dünden hazırsın, ailen de mutlu olur umarım. Rahatça gezip dolaşman da biraz ailene bağlı. Özellikle yazın iş bulup çalışman sorun olmaz. Bahaneyle yabancı dilini (hatta iki tanesini) geliştir. Konya'nın kendine göre cazibesi vardır eminim, ama Alanya'yı çooooook seveceksin.Merhaba ablalarım ! Size danışmam gereken bir şeyler var. Ben 16 yaşındayım ailemle bir karar alıp Alanya'ya taşınmaya karar verdik ama şöyle bir durum var ki orada tanıdık hiç kimsemiz yok. Bütün akrabalarımız burada Konya'da. Açıkçası benim yeni bir çevre yaratmak konusunda bir sıkıntım olmaz fakat ben oranın insanlarını merak ediyorum. Sıcakkanlılar mı ? Çünkü Konya'nın insanlarından BIKTIM. Lütfen Konya'lı olanlar alınmasın, söz meclisten dışarı
Okul hayatım orada devam edecek falan. Benim sıkıntılarım insanlarının nasıl olduğu ve oraya gittiğimde rahatça gezip dolaşabilecek miyim gibi sorular. Hatta part-time bir işe girip para bile kazanmak istiyorum bu tür şeyleri yapabilir miyim? Teşekkürler şimdiden