Saç Uzatma Yöntemleri Yeni bir saç uzatma metodu - Mikonazol Nitrat

arkadaşlar konuyla ilgili daha derin bilgisi olan yok mu başlığı açan arkadaş kullandı mı acaba sonuçları nelerdir nedir ?işe yarıyor mu kullananlar bilgi verirlerse sevinirim...

Vajina mantar kremi mi? :1shok:

evet vajina mantar kremi imiş ama yurt dışında kadınlar saç uzatmak için kullanıyormuş e vajina saç derisinden daha hassas olsa gerek vajinada kullanılabilen şey saç derisine zarar vermez heralde alıp denemek lazım sinamekili kürü yapıyorum ben bunu da destek olarak yanında yapabilirim ama topic sahibi hiç bi şey yazmamış ilginç.. unuttu mu acaba topici

ben bi tane buldum travogen krem.. 1 g krem 10 mg izokonazol nitrat setostearil alkol içeriyo bunun etkisi olur mu ki :S:26::26:

önemli

kızlar bu ılac uretımden kalkmış.ayrıca eczacı bı arkadas dıger konuda bunun cok zararlı oldugunu kesınlıkle denenmemesı gerektgnı yazmıstı.hastalara bıle nadir verılıyomus bu ılaclar.tut ki sen saglıklı sac derıne yapıcaksın.bnce daha dogal yontemler uygulayın

haklısın kimyasal sonuçta :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…