• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir parfüm arıyorum kızlarrrr....

ozgesensoz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
369
4
118
arkadaşlar yeni bir parfüm arayışındayım kullandığınız orjinal parfümlerden bana önerebilir misiniz aradığım koku alkol kokusu olsun istemiyorum oryantal kokular hoşuma gidiyor ne ağır ne de hafif olsun kokusu ve kalıcı olsun çevremdekilerin de farkedeceği güzellikte olsun yorumlarınızı bekliyorum:)

ikisini de çok merak ediyorum canım euphoria için kalıcı değil demiş kimileri yorumlarda kalıcı bir koku mu

ben kullanıyorum canım, evet bi süre sonra aman aman kokmuyor ilk sıktığın andaki gibi ama kalıcıdır.. Yani kalıcı değil diyen arkadaşların tenlerine uymamıştır belki bilmiyorum..
Givenchy my coture da güzel bi koku..

ben kullanıyorum canım, evet bi süre sonra aman aman kokmuyor ilk sıktığın andaki gibi ama kalıcıdır.. Yani kalıcı değil diyen arkadaşların tenlerine uymamıştır belki bilmiyorum..
Givenchy my coture da güzel bi koku..

çok teşekkür ederim tatlım en kısa zamanda denicem:)

arkadaşlar yeni bir parfüm arayışındayım kullandığınız orjinal parfümlerden bana önerebilir misiniz aradığım koku alkol kokusu olsun istemiyorum oryantal kokular hoşuma gidiyor ne ağır ne de hafif olsun kokusu ve kalıcı olsun çevremdekilerin de farkedeceği güzellikte olsun yorumlarınızı bekliyorum:)

emotion romance çok gzll

canm avon parfümleri kullanıyor musun blmiyorum ama bnm çok hoşuma gidiyor.simply because hem hafif hemde buram buram kokar yanii:16:

yves rocher marka denemek istersen
so Elixir tam aradığın gibi kalici oryantal ve ne hafif ne ağır
ve inan 5 kusiden 3ü sorar hangi parfümü kullandığını:27:

Back