- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
bencede valla :) hatta bu hafta ıcınden hafta sonunu parsellemeli plaja gitmeliler eşcazıylanPitipiti hanım, sen eşcazını zaten hiçbir yere bırakmıyorsun. Korkmana gerek yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede valla :) hatta bu hafta ıcınden hafta sonunu parsellemeli plaja gitmeliler eşcazıylanPitipiti hanım, sen eşcazını zaten hiçbir yere bırakmıyorsun. Korkmana gerek yok.
bencede valla :) hatta bu hafta ıcınden hafta sonunu parsellemeli plaja gitmeliler eşcazıylan
ıkı tarafta bosanmak ıstıyorsa ve arada hıc bır bag yoksa bence olabılırBu arada ben de boşanmadan olmaz diye biliyorum, çünkü boşanma davası açılması hakimin boşanma kararı vereceği anlamına gelmiyor.
Bazen davayı reddedebiliyor.
bu aksamdan plan yap tatlımda aannesı ortalıga cıkmasın :)bu hafta sonu temizlik var evde yardımcı bayan gelcek
akşama kadar serbest akşam yapışırım yakasına
bu aksamdan plan yap tatlımda aannesı ortalıga cıkmasın :)
böyle matematiksel hesaplarla olmaz böyle işler bnim 6 ay süren birlikteliğim vardı onu bile 1 senede zor unuttum, bir de evlilik bu kolay değil. kimisi ertesi gün unutur gamsızdır veya çok kötü şeyler yaşamıştır kimisi çok severek ayrılıp bir ömür unutamaz.Hanimlar merhaba,
Bilenleriniz bilir, bosanma asamasinda bulunmaktayim, 4 aydir ayriyiz. Davamin bitmesi birkac ay surer gibi gorunuyor. Henuz kesinlikle kafam gonlum oralarda degil, fakat merak ediyorum (demekki kafam caktirmadan yavas yavas oralara kayiyor..haha). Gecen bir arkadasimin mentalitesi su sekildeydi; kac sene surduyse evliligin, ayrilik sonrasi depresyonun sene sayisi kadar ay surermis bir arastirmaya gore. Yani ben mesela 16 ay evliydim, benim depresif hallerim 1,5 ay surermis (ki ne yalan soyliim, pekte depresif degildim). Ve varsayalimki bir hanimin evliligi 5 yil surdu, 5 ay depresif olurmus. Ama merakim depresif aylariniz degil, nezaman hayatinizda yeni birilerine izin vermeniz. Bosanma islemleri iki sene surerse iki sene pasa pasa bosanmanin kesin olmasinimi beklersiniz mesela? Yada dava acildiktan sonra kendinizi ozgurmu ilan edersiniz?
Opuldunuz.
boncuk dagitmalara henuz baslamadimda, birkac hafta sonra keyifli bir tatil yapacagim insallah. uc bes muhabbet edersem boncuk dagitmis oluyorum degil mi haha..valla bosanmadan 7 ay sonra mavı boncuk dagıtmaya basladım.
ama bır ılıskıye baslamam 13-14 ayı buldu
o kısıylede evlendım 1.5 sene sonra
3 seneden fazladırda evlıyız
oylemi :)) unutmamissiniz bak, gerci birkac konu acmistim normal hatirlamaniz belkide haha.bugün aklımdan geçiyordun canım ne yapıyor nasıl diye
sen ne zaman ve nasıl istiyorsan o zaman
zaten eski eşin pek tutulur bi yanı yoktu
bu adama yas bile tutulmaz
onun nikahindan nezaman cikacagim cokta belli degilki canim. insallah birkac ay icinde olur biter, ama en az 5 ay surer diye tahmin ediyor avukatim. yalana kulak asmam, ben ilgi alaka gormekten hoslanan bi hatunum. bu surectede gercekten degecegini dusundugum biri olursa hicte o kisiye 'sen simdi git, 6 ay sonra bidaha gel' demem. sonucta bende 30 yasindayim, hayatima kaldigim yerden devam ediyorum. bir evlilik bana okadar agir vurup gecsin istemiyorum, buna izin vermek istemiyorum birazda.karsi tarafin nikahindan cikmadan bana uygun gelmiyor yeni bi iliski..
bitti canim yok, onun gururuda herbiseyide kendinin olsun, Allaha yakin bana uzak : )siz naptınız merak ettim adam hala gururlumu aramıyormu.konunuzu görünce bir an umutlandım eşim kapımda pişmanım diyor yazmanızı bekliyordum halada umudum var :)))
dusuncelerin az cok belli o zaman canim.. kisiye gore degisir zaten, herkesin atlatna suresi farkli..boncuk dagitmalara henuz baslamadimda, birkac hafta sonra keyifli bir tatil yapacagim insallah. uc bes muhabbet edersem boncuk dagitmis oluyorum degil mi haha..
oylemi :)) unutmamissiniz bak, gerci birkac konu acmistim normal hatirlamaniz belkide haha.
onun yasini falan tutmayi hic dusunmuyorum dedigin gibi. daha cok kendi yasadiklarimi kabullenmek onemliydi benim icin. ayrica sonucta bosanmis bir kadin degilim, hernekadar prosedurler baslasa bile. hem kendime hemde aileme laf soz getirmek istemiyorum asla ve asla. o yuzden birazda 'normal olan nedir acaba' diye merak ettigimden bu konuyu actim.
onun nikahindan nezaman cikacagim cokta belli degilki canim. insallah birkac ay icinde olur biter, ama en az 5 ay surer diye tahmin ediyor avukatim. yalana kulak asmam, ben ilgi alaka gormekten hoslanan bi hatunum. bu surectede gercekten degecegini dusundugum biri olursa hicte o kisiye 'sen simdi git, 6 ay sonra bidaha gel' demem. sonucta bende 30 yasindayim, hayatima kaldigim yerden devam ediyorum. bir evlilik bana okadar agir vurup gecsin istemiyorum, buna izin vermek istemiyorum birazda.
bitti canim yok, onun gururuda herbiseyide kendinin olsun, Allaha yakin bana uzak : )
canım bence şu anda bi ilişki düşünme henüz çok erken bu psikolojiyle hatalar yapabilirsin bence bi tatile git eğer imkanın varsa kafanı rahatlat dava bitene kadarda bekle bu süreç içinde aşık olabilirsin belki ama kesinlikle dikkatli ol hem iki tarafta razı ise boşanmaya çok uzun sürmez zaten...Hanimlar merhaba,
Bilenleriniz bilir, bosanma asamasinda bulunmaktayim, 4 aydir ayriyiz. Davamin bitmesi birkac ay surer gibi gorunuyor. Henuz kesinlikle kafam gonlum oralarda degil, fakat merak ediyorum (demekki kafam caktirmadan yavas yavas oralara kayiyor..haha). Gecen bir arkadasimin mentalitesi su sekildeydi; kac sene surduyse evliligin, ayrilik sonrasi depresyonun sene sayisi kadar ay surermis bir arastirmaya gore. Yani ben mesela 16 ay evliydim, benim depresif hallerim 1,5 ay surermis (ki ne yalan soyliim, pekte depresif degildim). Ve varsayalimki bir hanimin evliligi 5 yil surdu, 5 ay depresif olurmus. Ama merakim depresif aylariniz degil, nezaman hayatinizda yeni birilerine izin vermeniz. Bosanma islemleri iki sene surerse iki sene pasa pasa bosanmanin kesin olmasinimi beklersiniz mesela? Yada dava acildiktan sonra kendinizi ozgurmu ilan edersiniz?
Opuldunuz.