• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir elmalı mama tarifi

• Konu Sahibi Konu Sahibi capriss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

capriss

Ziyaretçi
Arkadaşlar oğlum elma püresini çok sevdi ama bir zaman sora sanki isteğini kaybetti çok azıcık yemeğe başladı tabi başka meyvelerde veriyorum sora aklıma bu tarifi denemek geldi ve çocuk koca bi kase yemeye başladı bayıldı çok sevdi
1 küçük elmayı püreleyip blenderdan geçiriyorum.içine 50 ml devam maması ılıtıp koyuyorum ve bebelac ilk tahıllardan 2 buçuk yemek k. ekliyorum karıştırınca hem meyve hemde doyurucu bir öğün oluyor sadece elma verince çocuğun içi bayılıyodu bu tarifi başka meyvelerlede yapabiliriz inşallah sizin bebeklerinizde bnm oğluşum gibi severek yerler

Canim benim kizim tahilli mamalari yemiyor onun için içine muhakkak bir meyve ekliyorum elma eklememiştim mevsimi yeni geldi bundan sonra onuda eklerim paylaşimin için teşekkürler birde anne sütü veriyormusun bizim doktorumuz anne sütü veriyorsaniz devam mamasina gerek yok dedi...

elifnaz anne sütü veriyorum ama bebeğim çok istekli emmiyor ne yazıkki bu yüzden sütümde çok çok gelmiyor doktorumuz devam maması ver dedi hatta az emdiği halde olan sütüde kaybetmemek için oruç bile tutmuyorum ilk gün tuttum çok farketti sütüm hepten azaldı bende bıraktım orucu bebeğim için:1no2:

doktorun dediyse tabi canım vermen daha iyi bende tutmuyorum hem sütüm azaldığı için hemde çok kilo kaybettim halsizleşirsem bebeğimlede doğru düzgün ilgilenenmem diye allah sağlık versin inşallah borçlarımızı en kısa zamnda tamamlarız benim hamilelk dönemindende var

Back