• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir ben

Ebruhazin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
9
9
6
Merhaba arkadaşlar ben Gazi Üniversitesi tıp fakültesinde ki plastik cerrah Dr.Alperen Tekin beye burun ameliyatı oldum..yani verdiğim en iyi kararmış merak edenler için o kadar doğal ve güzel oldu ki çok mutluyum..Dr bey çok iyi bi cerrah işini mükemmel yapıyor,tercih edin ve mutlu olun..

Merhaba arkadaşlar ben Gazi Üniversitesi tıp fakültesinde ki plastik cerrah Dr.Alperen Tekin beye burun ameliyatı oldum..yani verdiğim en iyi kararmış merak edenler için o kadar doğal ve güzel oldu ki çok mutluyum..Dr bey çok iyi bi cerrah işini mükemmel yapıyor,tercih edin ve mutlu olun..

üye olur olmaz doktoru öven mesaj atmış . hiç resim de yok . pehh.. gör yönetim görrr

Ebrucum yarında ben giriyorum 2 hastasınada şahit oldum süper burun yapmış. Dua edin bana çok heycanlıyım

konu baştan aşağı fake. 1 mesajlı üyeler ameliyat oldum diyor fotoya gelince yok özelden atacakmış oda çıkartınca.

Şu bölümde niye viral reklamcıları banlamıyorlar anlamıyorum.

[QUOTE="maviskelebek, post: 50467260, member: 817819" :KK66:[/QUOTE]
İstediğim zaman istediğim kişiyle muhattap oluyorum, özellikle anlayışlı ve kibar olanlarla !

Son düzenleme:
İstediğim zaman istediğim kişiyle muhattap oluyorum, özellikle anlayışlı ve kibar olanlarla !
Aynen öyle var mı bir problem :KK66:
arkadaşlar merhaba. doktor alperen tekinden ameliyat için gün aldım, fikirlerinizi alabilirmiyim
Merhabalar Salı Sabahı başarılı bir ameliyat geçirdim. Doktor Beyler çok vicdanlı bir insan olduğunu düşünüyorum bu ameliyat sonrasından anlaşılıyor zaten. İyi seçim olmuş bence

Merhabalar Salı Sabahı başarılı bir ameliyat geçirdim. Doktor Beyler çok vicdanlı bir insan olduğunu düşünüyorum bu ameliyat sonrasından anlaşılıyor zaten. İyi seçim olmuş bence
Merhaba , ne kadar ücret ödedin? Ve şişlik ve morlukların oldu mu, kaç gün? Çok teşekkürler şimdiden ☺

Back