- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Evet baslikta da belirttigim gibi degismek istiyorum ,kendimde bazi memnun olmadigim ozellikler var..
1. Erteleme hastaligi ..Cok onemli bir isim dahi olsa son gune ,son dk ya kadar erteliyorum.
2.Usenme..Bana kalsa sigaram ve kahvem yani basimda ise 40 gun yataktan cikmam..Az biraz demir eksikligim var o da kafaya takilcak bir sey degil ama diyelim ki sabah 10 da uyandim isim yoksa (bazan varsa bile) oglen 12 de tekrar uyuyabilirim..
3.Kilo vermek..Kilo vermek konusunda onlarca teknik bilgiye sahipken bir adim atamiyorum..Atsam da maksimum 7 gun suruyor ..Yine de bu istikrarsizligimla 9 kilo verdim..Kisacasi eski 36 beden hallerime donmek istiyorum ama enerjim yok sanki..
4.Kimseye guvenememe..Eski koca musvettesinden mutevellit bir turlu kimseye guvenemiyorum..O koca musvettesi adam olcakmis,beni seviyormus,vallaha da aldatmamis,tekrar evlenebilirmisiz..Pehhhh git derdini marko pasaya anlat...Omrumu yedin,beni paranoyak bir manyak yaptim,yermiyim ulan ben bu numaralari..
5,Acaba is bulabilecek miyim? Ne zaman yeterli duzeyde olucam hicbir fikrim yok。
6. Ders calismam lazim ama bir turlu o enerji de yok ki ,hep bugun amaaaaannnn dur bi kahvemi iceyin,dur bi dus alayim,iki saat kestireyim sonra..Ama benim kaybetcek dk olmamasi lazim.
Falan filan hadi bana bi el atin yaw sevaptir
Merak ettim Bu negatiflik yaşı kaç ?
(anlatılımlar 30 yaş sendromu gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?