• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir ben istiyorum..

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.499
798
Evet baslikta da belirttigim gibi degismek istiyorum ,kendimde bazi memnun olmadigim ozellikler var..
1. Erteleme hastaligi ..Cok onemli bir isim dahi olsa son gune ,son dk ya kadar erteliyorum.
2.Usenme..Bana kalsa sigaram ve kahvem yani basimda ise 40 gun yataktan cikmam..Az biraz demir eksikligim var o da kafaya takilcak bir sey degil ama diyelim ki sabah 10 da uyandim isim yoksa (bazan varsa bile) oglen 12 de tekrar uyuyabilirim..
3.Kilo vermek..Kilo vermek konusunda onlarca teknik bilgiye sahipken bir adim atamiyorum..Atsam da maksimum 7 gun suruyor ..Yine de bu istikrarsizligimla 9 kilo verdim..Kisacasi eski 36 beden hallerime donmek istiyorum ama enerjim yok sanki..
4.Kimseye guvenememe..Eski koca musvettesinden mutevellit bir turlu kimseye guvenemiyorum..O koca musvettesi adam olcakmis,beni seviyormus,vallaha da aldatmamis,tekrar evlenebilirmisiz..Pehhhh git derdini marko pasaya anlat...Omrumu yedin,beni paranoyak bir manyak yaptim,yermiyim ulan ben bu numaralari..
5,Acaba is bulabilecek miyim? Ne zaman yeterli duzeyde olucam hicbir fikrim yok。
6. Ders calismam lazim ama bir turlu o enerji de yok ki ,hep bugun amaaaaannnn dur bi kahvemi iceyin,dur bi dus alayim,iki saat kestireyim sonra..Ama benim kaybetcek dk olmamasi lazim.
Falan filan hadi bana bi el atin yaw sevaptir :mad:

Bi an ben mi yazdım bunu dedim:KK57:
Ayni benim hayatım, gece geç yatıp sabah geç kalkmalar(kalkamamalar dielim)
Sigaram kahvem varsa gıkım çıkmaz.
İsten ayrıldım yeni iş arayacak enerjim yok:KK51:
Esimden ayrldm çok oldu kimseye güvenim yok.
Kilo konusu tam tersi 1.72 boyum 54 kiloyum kilo almaya calsyorm :(
Kisacasi ruh ikizimi buldum :mad:

bugünler de bende böyleyim.. saçımı boyatmaya bile üşeniyorum, kaç gündür kuaföre gitmeyi erteliyorum.. :KK47:

EE iyi de bu konu guzellik konusu degil ki ne alaka buraya tasindi..Icinde guvensizlik var ,tembellik var,kilo verme var ..Kim ne gerekceyle konu tasiyor bi anlasam @Margarikotin , Mune Mune ...:110:

EE iyi de bu konu guzellik konusu degil ki ne alaka buraya tasindi..Icinde guvensizlik var ,tembellik var,kilo verme var ..Kim ne gerekceyle konu tasiyor bi anlasam @Margarikotin , Mune Mune ...:110:

seninle aynı durumdayım ama son zamanlarda düzelttim kendimi bir gün önceden ajandamı alıp şunu bunu yapmam lazım diyorum not alıyorum ertesi gün de sanki biri dürtüklüyormuş gibi alarm kurup kendimi yönetiyorum bir yaşam koçu gibi :)

Evet baslikta da belirttigim gibi degismek istiyorum ,kendimde bazi memnun olmadigim ozellikler var..
1. Erteleme hastaligi ..Cok onemli bir isim dahi olsa son gune ,son dk ya kadar erteliyorum.
2.Usenme..Bana kalsa sigaram ve kahvem yani basimda ise 40 gun yataktan cikmam..Az biraz demir eksikligim var o da kafaya takilcak bir sey degil ama diyelim ki sabah 10 da uyandim isim yoksa (bazan varsa bile) oglen 12 de tekrar uyuyabilirim..
3.Kilo vermek..Kilo vermek konusunda onlarca teknik bilgiye sahipken bir adim atamiyorum..Atsam da maksimum 7 gun suruyor ..Yine de bu istikrarsizligimla 9 kilo verdim..Kisacasi eski 36 beden hallerime donmek istiyorum ama enerjim yok sanki..
4.Kimseye guvenememe..Eski koca musvettesinden mutevellit bir turlu kimseye guvenemiyorum..O koca musvettesi adam olcakmis,beni seviyormus,vallaha da aldatmamis,tekrar evlenebilirmisiz..Pehhhh git derdini marko pasaya anlat...Omrumu yedin,beni paranoyak bir manyak yaptim,yermiyim ulan ben bu numaralari..
5,Acaba is bulabilecek miyim? Ne zaman yeterli duzeyde olucam hicbir fikrim yok。
6. Ders calismam lazim ama bir turlu o enerji de yok ki ,hep bugun amaaaaannnn dur bi kahvemi iceyin,dur bi dus alayim,iki saat kestireyim sonra..Ama benim kaybetcek dk olmamasi lazim.
Falan filan hadi bana bi el atin yaw sevaptir :mad:

3. madde kilo almak istiyorum. 4. madde hayatıma giren saçma sapan insanlar yüzünden herkese ön yargılı davranmam.Diğer maddeler tamı tamına bennn

Bir sabah, bu sorunlar yokmuş, hiç olmamış gibi istediğiniz hayata uyanmak.
Her sorunu kesip atmak.

Mesela siz, yarın uyandığınızda ömrü boyunca her işini zamanında yapmış bir kadınsınız. Yapması gereken her şeyi yapan, tam olması gerektiği gibi.

Önce taklit yapın. Sonra o kişiliğiniz olur.

Tabi, kelin ilacı olsa başına sürerdi. Ben de başıma bir şeyler sürmeye çalışıyorum işte. :)

Back