- 9 Kasım 2021
- 30
- 13
-
- Konu Sahibi blackwomen9
İnşallahOlur 40 ında lohusa kanaması bittiğini düşünüp eşiyle birlikte olan arkadaşım hamile kaldı mesela. Bebeğiniz için çok üzüldüm Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Amin inşallahBence biraz kendinize zaman tanıyın hem kendinizde toparlamış olursunuz.
Rabbim size de, isteyen herkese de versin inşallah.
Peki herhangi bi sorun yaşadımı nasıl doğum yaptı bana biraz bilgi verir misinizOlur 40 ında lohusa kanaması bittiğini düşünüp eşiyle birlikte olan arkadaşım hamile kaldı mesela. Bebeğiniz için çok üzüldüm Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Ruhsal olarak iyi iseniz olur neden olmasın ama bir kayıp yaşamışsınız. Bunu atlatmadan tekrar hamile kalmanız sizi zorlayabilir.Lohusalıktan sonra hemen gebelik olur mu? Bebeğimi kaybettiğim için yeni bi bebek çok istiyorum (Moral bozacak olanlar yazmasın)
Görüşünüz için teşekkürlerRuhsal olarak iyi iseniz olur neden olmasın ama bir kayıp yaşamışsınız. Bunu atlatmadan tekrar hamile kalmanız sizi zorlayabilir.
O zaman inşallah istediğiniz gibi olur hamile kalırsınız.Görüşünüz için teşekkürlerFakat inanın böylesi daha zor olmadık bi anda bişey çıkıveriyor karşıma ve daha kötü oluyorum
Amin inşallahO zaman inşallah istediğiniz gibi olur hamile kalırsınız.
İlk bebeği normal doğumla olmuştu zaten ikinciside normal oldu. O psikolojik olarak mutlu değildi mesela çünkü zaten 40 günlük bir bebeği varken ona alışamamışken 2. bebek fikrine alışamadı. İstemediği için. Ama siz istiyorsunuz kendinizi hazır hissettikten sonra hiç bişeyi düşünmeyin. Rahim ve kadın vücudu, psikolojisi kendini her an yenilemeye tazelemeye o kadar müsait ki. Siz isteyin yeterki Rabbimde gönlünüze göre vericektir inşallahPeki herhangi bi sorun yaşadımı nasıl doğum yaptı bana biraz bilgi verir misiniz
Anladım teşekkürlerİlk bebeği normal doğumla olmuştu zaten ikinciside normal oldu. O psikolojik olarak mutlu değildi mesela çünkü zaten 40 günlük bir bebeği varken ona alışamamışken 2. bebek fikrine alışamadı. İstemediği için. Ama siz istiyorsunuz kendinizi hazır hissettikten sonra hiç bişeyi düşünmeyin. Rahim ve kadın vücudu, psikolojisi kendini her an yenilemeye tazelemeye o kadar müsait ki. Siz isteyin yeterki Rabbimde gönlünüze göre vericektir inşallah
Rica ederimAnladım teşekkürler