• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni belirtiler 🤷🏼‍♀️

gizlilik123

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
121
65
18
29
Iyi akşamlar. PCo luyum doktorum Protestan verdi ama onu kullanmadan geçen ay soğan kürü denemek istedim. Regli oldum gibi ama sadece silince ve ara ara hatta 1 gün kesilip sonda tekrar peçeteye bulaşan bi akıntım var. Ve mide bulantılarım kusturcak boyutta değil ama bulantı şeklinde. İştahım tamamen kapandı ayakta durmak için yiyorum. Aşırı halsizim ve çok uyuyorum. Bir de sabah bulaşık yıkarken kullandığım domestosun kokusu üzerinden en az 10 saat geçmiş olmasına rağmen hala burnumda ve midemi bulandırıyor. Test yapmaya korkuyorum. Açıkçası negatif görmek üzüyor artık beni. Umut verici birşey söyleyin 😊
Merhabalar bu mesajı 👆🏻 13 ağustosta yazmıştım ve yeni belirtirler eklendi ; en son 7 ağustosta regli oldum ve zaten birçok belirtiyi yaşıyorum bunun üzerine 3 gün önce gece peçeteye 2 damla şeklinde çok uçuk pembe kan geldi. İlk defa böyle bişey yaşadım. Ve birkaç gündür de sabahları mide ağriları ile uyanıyorum ( normalde de mide ağrısı çekerim ama birkaç gündür ağırlarım kramp şeklinde ) mide bulantıları devam ediyor(özellikle şiddetli bi şekilde sabahları ve geceleri ) ama kusturacak şekilde değil yalnızca bulantı. Alt karnım hala şiş. Çok fazla gaz ve kabızlığım var. Vücudum ödem topluyor yüzüğümü çıkaramıyorum parmağımdan. Belim ve sırtım çok ağırıyor. Akşam belli bir saatten sonra yemek yemem normalde ama çok acıkıyorum. Bir de 1 hafta ya da daha fazla geçmiş olabilir evde test yaptım ( ama testi uzun zaman önce almıştık evde duruyordu ) negatif çıktı ama nedense testin bozuk olduğu düşüncesine kapıldım. Eşim başta olmak üzere birkaç kişi hamilesin diyor. Aksine ben bu ay hamile olduğuma ikna olamıyorum bir de sürekli rüyalar görüyorum kafam karma karışık doktora gidip hamile değilsiniz sözünü duymakta istemiyorum 😒

Yeniden test al yap bence günü geçmiş varsa kesin cikar belirtiler hakkında çok birşey söyleyemeyeceğim bazen insan arıyor belirti ama bende hiç olmamıştı sadece uykum vardı günü geçince öğrendim inşallah gönlüne göre olur herşey ❤

Yeniden test al yap bence günü geçmiş varsa kesin cikar belirtiler hakkında çok birşey söyleyemeyeceğim bazen insan arıyor belirti ama bende hiç olmamıştı sadece uykum vardı günü geçince öğrendim inşallah gönlüne göre olur herşey ❤
Hepimizin inşallah 🙏 test yapıcam ama cesaret edemiyorum 😔

bendede aynısı oldu çatal da Keseyi göremedi Bir sıkıntı yok dedi Sonuç nedir peki Merak ettim hayırlı bir haber inşallah 💃

Iyi akşamlar. PCo luyum doktorum Protestan verdi ama onu kullanmadan geçen ay soğan kürü denemek istedim. Regli oldum gibi ama sadece silince ve ara ara hatta 1 gün kesilip sonda tekrar peçeteye bulaşan bi akıntım var. Ve mide bulantılarım kusturcak boyutta değil ama bulantı şeklinde. İştahım tamamen kapandı ayakta durmak için yiyorum. Aşırı halsizim ve çok uyuyorum. Bir de sabah bulaşık yıkarken kullandığım domestosun kokusu üzerinden en az 10 saat geçmiş olmasına rağmen hala burnumda ve midemi bulandırıyor. Test yapmaya korkuyorum. Açıkçası negatif görmek üzüyor artık beni. Umut verici birşey söyleyin 😊
Merhabalar bu mesajı 👆🏻 13 ağustosta yazmıştım ve yeni belirtirler eklendi ; en son 7 ağustosta regli oldum ve zaten birçok belirtiyi yaşıyorum bunun üzerine 3 gün önce gece peçeteye 2 damla şeklinde çok uçuk pembe kan geldi. İlk defa böyle bişey yaşadım. Ve birkaç gündür de sabahları mide ağriları ile uyanıyorum ( normalde de mide ağrısı çekerim ama birkaç gündür ağırlarım kramp şeklinde ) mide bulantıları devam ediyor(özellikle şiddetli bi şekilde sabahları ve geceleri ) ama kusturacak şekilde değil yalnızca bulantı. Alt karnım hala şiş. Çok fazla gaz ve kabızlığım var. Vücudum ödem topluyor yüzüğümü çıkaramıyorum parmağımdan. Belim ve sırtım çok ağırıyor. Akşam belli bir saatten sonra yemek yemem normalde ama çok acıkıyorum. Bir de 1 hafta ya da daha fazla geçmiş olabilir evde test yaptım ( ama testi uzun zaman önce almıştık evde duruyordu ) negatif çıktı ama nedense testin bozuk olduğu düşüncesine kapıldım. Eşim başta olmak üzere birkaç kişi hamilesin diyor. Aksine ben bu ay hamile olduğuma ikna olamıyorum bir de sürekli rüyalar görüyorum kafam karma karışık doktora gidip hamile değilsiniz sözünü duymakta istemiyorum 😒
Karışık rüyalar yerine katılıyorum, bende saçma sapan, karmakarışık korkutucu rüyalar görüyorum.. 5 haftalık gebeyim, seninde vardır inşallah...

Ayy hadi inşallah ya 🙏 allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin ünşallah 🙏
Saol cnm☺️❤️ sanada sağlıklı nir gebelik nasip etsin Rabbim inşallah, hepimize tabii🤲🙏 bende başındayım, çift çizgiyi görmekle bitmiyor asıl stres sonrasında başlıyor. Allah hepimize yardım etsin inşallah 🤲🙏 diğer sorunada cvbı burdan vereyim cnm, valla hiç dikkat etmedim akıntı var mı diye.. Belkide vardı yada yok. O değişir.. Birde rahat bırak kendini çokk zor olduğunu biliyorum yaşadım, 2 sene önce başladığım denemelerimin mutluluğuna bu ay kavuştum hamdolsun🤲🙏 Rabbim inşallah tamamına erdirir 🤲🙏 ne belirtiler yaşadım, kaç kez kan tahlili verdim de o belirtilerde olmamasına şok oluyordum. Ovulasyon testleri mi denemedim, günlük ilişkiye mi girmedim ovulasyon günlerinde olmadı, demekki hayırlısı değilmiş o zamanlar için. 1 sene önce bıraktım üstüne düşmeyi, olursa olur olmazsa hayırlısı dedim. Geçen ay 1 kez ilişkimiz oldu.. Nasip buya tutmuş bu sefer Allah'ın izniyle tabii🙏🙏❤️ herşeyden önemlisi zamanı var cnm, bu ay olmazsa üzülme yanii, önünde uzuun zamanın var, yine denersin. Ve belirtilere takılma, ben hiç belirti yaşamadım, regli 6 gün geçtide yaptım.. Acaba diye.. Yeni yeni bulantılarım arada kasık ağrım var sadece☺️ seninde olur inşallah sakın üzülme rahat ol🤲🙏❤️

Saol cnm☺❤ sanada sağlıklı nir gebelik nasip etsin Rabbim inşallah, hepimize tabii🤲🙏 bende başındayım, çift çizgiyi görmekle bitmiyor asıl stres sonrasında başlıyor. Allah hepimize yardım etsin inşallah 🤲🙏 diğer sorunada cvbı burdan vereyim cnm, valla hiç dikkat etmedim akıntı var mı diye.. Belkide vardı yada yok. O değişir.. Birde rahat bırak kendini çokk zor olduğunu biliyorum yaşadım, 2 sene önce başladığım denemelerimin mutluluğuna bu ay kavuştum hamdolsun🤲🙏 Rabbim inşallah tamamına erdirir 🤲🙏 ne belirtiler yaşadım, kaç kez kan tahlili verdim de o belirtilerde olmamasına şok oluyordum. Ovulasyon testleri mi denemedim, günlük ilişkiye mi girmedim ovulasyon günlerinde olmadı, demekki hayırlısı değilmiş o zamanlar için. 1 sene önce bıraktım üstüne düşmeyi, olursa olur olmazsa hayırlısı dedim. Geçen ay 1 kez ilişkimiz oldu.. Nasip buya tutmuş bu sefer Allah'ın izniyle tabii🙏🙏❤ herşeyden önemlisi zamanı var cnm, bu ay olmazsa üzülme yanii, önünde uzuun zamanın var, yine denersin. Ve belirtilere takılma, ben hiç belirti yaşamadım, regli 6 gün geçtide yaptım.. Acaba diye.. Yeni yeni bulantılarım arada kasık ağrım var sadece☺ seninde olur inşallah sakın üzülme rahat ol🤲🙏
Gerçekten dediğiniz gibi herşeyin hayırlısı 🙏 bu ay ben değilde çevremdekiler hamilesin diyorlar. Ben de oluruna bıraktım allah en doğru zamanda nasip etsin tüm isteyenlere ve bize de inşallah 🙏 sizinde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah ❤️

Gerçekten dediğiniz gibi herşeyin hayırlısı 🙏 bu ay ben değilde çevremdekiler hamilesin diyorlar. Ben de oluruna bıraktım allah en doğru zamanda nasip etsin tüm isteyenlere ve bize de inşallah 🙏 sizinde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah ❤️
İnşallah hamilesindir cnm, dualarım seninle 🤲🙏❤️ moral vermek için uzunuzadiye yazdım sadece☺️ müjdeni bekliyor olacağım 🤲🙏❤️

Şuan herhangi bir haber yok ama hayırlısı inşallah 🙏
inşallah canım benim 🙏 şu an 8 gündür geçiyor Günüm 2 yıllık evliyim hiç bebeğim Olmadı bu ay Bu şekil oldum bel ağrısı Miğde Bulantım var mı Yokmu Seçemiyorum kasık ağrım var kuzum hafif koşturaym Hafif ağrı giriyor karnıma

merhaba
yardımınızı rica ediyorum
dsd.jpg
testin fotosonu ekledim
birinin rengini koyulaştırdım fotograf cekmekle normal gözle gözüken arasında biraz fark var
fotografta cok sılık cıkıyordu
14 temmuzda 12 gun süren bir regli oldum
26 sında reglim bitti diye dusunurken 30 temmuzda tekrar kanama kahverengı akıntılar geldı bı kırmızı oldu bı kahverengi
4 ağustosta dayanamadım doktora gıttım
30 temmuzdakı kanamayı yumurta çatlama kanaması olarak belirti ve kan durdurucu progesteron muydu onu verdı bı hafta ıc dedı ben ıkı gun ıctım ve bıraktım cunku kanama durmustu
ancak bugun 27 agustos ben hala regli olmadım.
karnım ıkı gundur agrıo iç çamasırım hep ıslak

merhaba
yardımınızı rica ediyorum Eki Görüntüle 2681260 testin fotosonu ekledim
birinin rengini koyulaştırdım fotograf cekmekle normal gözle gözüken arasında biraz fark var
fotografta cok sılık cıkıyordu
14 temmuzda 12 gun süren bir regli oldum
26 sında reglim bitti diye dusunurken 30 temmuzda tekrar kanama kahverengı akıntılar geldı bı kırmızı oldu bı kahverengi
4 ağustosta dayanamadım doktora gıttım
30 temmuzdakı kanamayı yumurta çatlama kanaması olarak belirti ve kan durdurucu progesteron muydu onu verdı bı hafta ıc dedı ben ıkı gun ıctım ve bıraktım cunku kanama durmustu
ancak bugun 27 agustos ben hala regli olmadım.
karnım ıkı gundur agrıo iç çamasırım hep ıslak
Kan tahlili verdiniz mi peki

Canım aynı şekilde aynı şeyleri yaşıyorum en son adet tarihim 6ağustos benimde

Back