• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bebeğim var göğsümden kanlı süt geliyor. yardim lütfen

meleksen6154

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
3
0
6
34
Sakarya
Arkadaşlar göğsümden çocuğumu emzirirken sütle beraber kan geliyor normal mi . bide zarari varmi çocuğa bilgisi olan lütfen yardimci olunnnnnn ;( :(

Yardim edin lutfennnn :((

Canım bebeğin ne kadarlık. İlk doğum yaptığımda benim de gelmişti bir kaç gün ama sonra normale döndü. Çünkü ilk başta sütüm gelmemişti. Bebek de kuvvetli çekince süt olmadığı için kan gelmişti haliyle. Bebeğin büyükse yine çok kuvvetli emdiği için de olabilir başka sebepten de olabilir. Dr a gitmekte fayda var

Canım bebeğin ne kadarlık. İlk doğum yaptığımda benim de gelmişti bir kaç gün ama sonra normale döndü. Çünkü ilk başta sütüm gelmemişti. Bebek de kuvvetli çekince süt olmadığı için kan gelmişti haliyle. Bebeğin büyükse yine çok kuvvetli emdiği için de olabilir başka sebepten de olabilir. Dr a gitmekte fayda var
Yeni 7 günlük çocuğum :) acaba çocuğa zarari olur mu en çok onu merak ediyorum :( yarin doktora gideceğim bi sorayim ona İnşallah bi etkisi yoktur ;(

Yeni 7 günlük çocuğum :) acaba çocuğa zarari olur mu en çok onu merak ediyorum :( yarin doktora gideceğim bi sorayim ona İnşallah bi etkisi yoktur ;(

Valla ben mecbur emzirmiştim. Bir zararı olmadı. Dr daha iyi bilir tabi :)

Back